פורסם 2014 באפריל 2711 שנים יש לי נתב ישן NETGEAR wgr614עד כמה שאני מבין הוא עובד בתקן 802.11g 54mbpsויש לו אנטנה אחת. הבעיה העיקרית שלי היא שלא קולטים טוב את הרשת האלחוטית בקצה הבית בקומה מתחת.הנתב ממוקם בחדר ביטחון וזה כאב ראש בשביל להוציא אותו משם כי הוא מחובר שם בכבל לכמה מחשבים.חשבתי אולי להחליף נתב לאחד שעובד בתקן n במהירות 300mbps עם שתי אנטנטות, השאלה היא האם נתב חדש ויותר מתקדם יתן לי באמת קליטה יותר טובה או שלא בהכרח. אשמח להמלצה על נתב עם סיגנל חזק שיהווהשיפור משמעותי מהנתב הנוכחי.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר שימושים - מחובר 3-2 מחשבים ניחיים בכבל , אלחוטית למחשב נייד וטאבלט , 3-5 מכשירים חכמים. בעתיד חשבתי להשתמש גם לSTREAMING . תקציב - בעיקרון לא תכננתי להוציא יותר מדי , אבל אני מוכן להוציא כסף על נתב טוב שיפתור לי את בעית הקליטהוגם יהיה מוכן לעתיד. אני לא יודע מה נחשב מחיר ממוצע לנתב טוב , בו נגיד 300 פלוס אם זה משהו ממש טוב (עדיף פחות אם אפשר) נערך 2014 באפריל 2711 שנים על-ידי lompy
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המפורטת,אני ימשיך להתעמק בנושא מחר ואולי יהיו לי עוד שאלות
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים התמורה הטובה ביותר תהיה בזה שתוציא את הנתב מהממד ותשים במקומו סוויץ פשוט.אופציה נוספת זה מתאמי רשת על חשמל לקומה התחתונה ונתב פשוט במאה שח שישמש להרחבת הרשת האלחוטית.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים מחבר סוויץ לא יעזור ,אני עדין צריך לחבר פיזית עם כבל את הנתב למודם שיושב בממד.אם אני מעביר את המודם עם הרואטראז לא יהיה אינטרנט במחשבים הניחיים בממד ואם אני משאיר את המודם בממד אז יהיה לי ראוטר שלא מחובר לאינטרנט.כבל על חצי בית בין סוויץ לנתב זה לא אופציה.בקשר למתאמי חשמל על גבי רשת , חשבתי על זה אבל הכי זולים שמצאתי ב EBAY עולים כ 200 שקל לזוג ואז אני עדין צריךעוד ראוטר בקצה השני ככה ששוב זה יוצא בערך אותו מחיר אבל זה בהחלט אלטרנטיבה. פשוט חשבתי שבגלל שאני צריךראוטר בכל מקרה אז כדאי לבדוק את האופציה שרק החלפת ראוטר יכולה לפתור עבורי את בעית הטווח הקליטה.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים מחבר דווקא את סוג רשת החשמל בדקתי זה חד פאזי אבל נוטה להסכים איתך ראוטר טוב אחד זה פיתרון יותר פשוטוכנראה יותר זול בתנאי שהוא באמת פותר את בעית הטווח. להריץ כבלים לקדוח וכו ממש אבל ממש לא בא לי.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים לשבת בתוך סוג של כלוב פראדום (כל הקירות, התקרה והריצפה מכילים רשת ברזל) עם נתב עצבני זה לא משהו שלדעתי כדאי לבחור כאופציה ראשונה.לכן העדיפות הראשונה זה כבל רשת שיוציא את הראוטר מחוץ לממ"ד וזה ללא כל קשר אם בא לך להחליף את הראוטר הישן או שלא.בכל מקרה זו הבריאות שלך ותעשה מה שנכון לך.לגבי מתאמי רשת על חשמל, מנסיון אישי, ישנם מקרים שזה עובד נהדר (לרוב ברשת חד פאזית) וישנם מקרים שזה עובד מחורבן.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים מחבר לשבת בתוך סוג של כלוב פראדום (כל הקירות, התקרה והריצפה מכילים רשת ברזל) עם נתב עצבני זה לא משהו שלדעתי כדאי לבחור כאופציה ראשונה.לכן העדיפות הראשונה זה כבל רשת שיוציא את הראוטר מחוץ לממ"ד וזה ללא כל קשר אם בא לך להחליף את הראוטר הישן או שלא.בכל מקרה זו הבריאות שלך ותעשה מה שנכון לך.לגבי מתאמי רשת על חשמל, מנסיון אישי, ישנם מקרים שזה עובד נהדר (לרוב ברשת חד פאזית) וישנם מקרים שזה עובד מחורבן.למיטב הבנתי הקרינה מראוטר נמוכה מקרינה של סמרטפון ככה שכל עוד אתה לא יושב ממש לידו זה לא אמור להזיק יותר מדי.אין לי כל כך אופציה להוציא אותו מחוץ לממד כרגע אבל אולי אני באמת ינסה להזיז אותו יותר לכיוון של הדלת ואולי על איזה ארון שיהיה קצת רחוקממי שיושב בחדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.