פורסם 2014 באפריל 2611 שנים ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים.בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר. נערך 2014 באפריל 3011 שנים על-ידי momi2004
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים סומך על זה שהבטא תמשך לנצח או לפחות עד שיקנו אותם..איך אפשר לסמוך על משהו כזה? אגב, אם אתה נותן קישור עם רפרנס, המינימום זה גילוי נאות.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים We're offering unlimited storage for free to everyone that shares their unique link during our beta period after signing up. After the beta period, you'll receive an additional month of free unlimited storage, and then will have the option of staying on at $20/month, or switching to our free plan, which offers up to 20GB of storageבקיצור, גוגל דרייב יותר משתלם
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים הכי משתלם לדעתי זה copy. מתחילים ב-15gb, או אפילו 20 אם מצטרפים דרך מישהו, וכל מישהו שמצטרף דרכך מוסיף לך (ולעצמו) עוד 5gb.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים לא דיברתי על אכסון מוגבל חינמי...בBOX גם היה 50GB חינם בלי הזמנות ובלי בלאגן.דיברתי על אחסון נורמלי מוגדל בתשלום, וכרגע בדרייב[TABLE=class: nice-table][TR][TH]Storage[/TH][TH]Monthly Rate[/TH][/TR][TR][TD]100 GB[/TD][TD]$1.99[/TD][/TR][TR][TD]1 TB[/TD][TD]$9.99[/TD][/TR][/TABLE]אין הצעות יותר טובות לפי מה שאני יודע נערך 2014 באפריל 2811 שנים על-ידי Trumpeldor
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים מודל התשלומים האלה עבור תקופה ממש לא מתאים לי.אם הייתה אפשרות להגדיל את ה-drive בתשלום חד פעמי, הייתי עושה את זה כנראה.
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים מחבר לכל הישראלים בפורום: גם אם מישהו נותן קישור עם רפרנס וגם אם הוא מרוויח מזה מיליונים, אז תגידו תודה שהוא עדכן אתכם על השירות.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מחבר ומה הסיבה לכך? כל אחד יכול להכנס ללינק ולהחליט בעצמו אם בא לו להרשם או אם לא.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים השירות הזה הוא בדיחה, בערך לפני שבוע נרשמתי והתור גדל וקטן באופן רנדומלי, למשל אתמול היו לפני 1,320 היום יש לפני 2,052. אל תבזבזו את זמנכם. בנוסף אין שום מידע על מי עומד מאחורי השירות.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים ומה הסיבה לכך? כל אחד יכול להכנס ללינק ולהחליט בעצמו אם בא לו להרשם או אם לא.הסיבה פשוטה: אם ההמלצה שלך קשורה באינטרס עצמי, היא אינה אובייקטיבית ויש לקחת זאת בזהירות.חוץ מזה, יש טעם לפגם בכך שאתה מסתיר את העובדה שיש לך רווח אישי בפרסום. נערך 2014 באפריל 3011 שנים על-ידי Animor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.