עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב של 2200 ש"ח~

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או משהו באיזור

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD יספיק (1366/768)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא

* משקל רצוי? לא משהו מיוחד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סטנדרט- מעל שלוש ארבע שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא (500 ג'יגה זה סטנדרט)

* כונן אופטי? אם נכנס בתקציב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף אחריות ארוכה

התקציב הוא 2200 ש"ח עם חריגה של 150 ש"ח

תודה, דובי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה

המחשב מאורPC כולל מערכת הפעלה?

עריכה- ראיתי שכן.

תודה רבה

פורסם

ממליץ לך על האסוס השני זה מה שאני מתכנן לקנות גם מאותה חברה

פורסם
  • מחבר

אבל מה עם מערכת הפעלה?

חבר שלי (שאני מחפש לו את המחשב) מאוד גבולי עם התקציב. הוא עבד עד עכשיו עם איזה עגלה עם סלרון ו1 ג'יגה ראם. כל שיפור מבחינתו זה מצוין. כמו"כ בשבילו השימושים הם וורד וקצת אינטרנט, לא מעבר. המעבד הנ"ל מעבד מצוין.

פורסם

מערכת הפעלה אתה יכול להתקין לבד ובמידה ואתה לא יודע אתה יכול לתת את המחשב חאיזה חנות שכונתית שיתיקנו לך אחד פרוץ ב100 שקל גג לא לקנות מקורי ב400

פורסם

אממ... נא לא להגיב בהצעות לא חוקיות בפורום.

אם החבר/אתה סטודנטים באונ', ניתן ככל הנראה להשיג רשיון דרך dreamspark (תריץ חיפוש בגוגל).

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני רוצה ווינדוס זה כי אני לא מתעסק בתוכנות פרוצות או גנובות. לא משתמש בעצמי ולא נותן לחברים. מה שחשוב רוכשים.

Chevy תודה על המידע. אסתכל יותר מאוחר. אני סטודנט ואני צריך רישיון למחשב נוסף אצלי בבית אז אננצל את הזכות בשבילי, תודה. האמת, אנצל את ההזדמנות ללמוד להנות מאובונטו. אנסה בקרוב, בטוח יהיו לי מיליון שאלות.

פורסם
  • מחבר

לשני החברות אין את הדגמים הנ"ל, מה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים