עבור לתוכן

מחשב נייד עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי ,

היה לי LENOVO T61P שעבד פצצה עד שהפסיק לעלות . (צפצוף אחד ולאחר מכן 2 צפצופים קצרים)

הוא עבד לי ממש סבבה ואני מחפש משהו דומה במחיר של עד 2000 שקל אם קיים

המפרט לא ממש חשוב לי, אני מחפש יותר איכות בנייה שלא יתחיל להתפרק / לקרטע אחרי חודשיים,שנה שנתיים וחברה שמספקת אחראיות טובה בארץ כמו לדוגמא DELL (לפחות ממה שאני יודע)

אולי אפילו דגמים ישנים שעוד מוכרים בארץ.

השימושים שלי: אינטרנט / וורד - לא משחקים. אולי משחקים ממש ישנים.

גודל המסך יכול להיות מינימום 13.3.

בבקשה תעזרו לי למצוא חיה כזאת אם קיימת

פורסם

היה פגם בייצור ב-T61P שגרם לבעיה שאתה חווה.

http://forums.lenovo.com/t5/T61-and-prior-T-series-ThinkPad/T61p-exhibiting-1-long-and-2-short-beep-and-black-screen/td-p/223574

בעניין מחשב חדש, כדי לקבל מחשב איכותי כמו שאתה רוצה עדיף להעלות את התקציב כי ב-2,000 ש"ח לא תשיג משהו מספיק טוב.

הייתי הולך על זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659

עם הרחבת אחריות ל-3 שנים, מגיע ל-2,650 ש"ח

ללא מע' הפעלה. מחשב טוב עם זמן סוללה ארוך עד6 שעות, משקל 1.8 ק"ג, מסך מט, סלוט פנוי לכונן SSD בחיבור mSATA במקביל לכונן המכני הקיים (אפשרות שדרוג עתידית בשבילך)

שים לב שטעית בפורום, יש פורום ייעודי "מחשבים ניידים"

פורסם
  • מחבר

אני חושב אולי אפילו להזמין מ EBAY המחירים שם נמוכים להפליא! ואני מניח שיש חברות שמספקות אחראיות בינלאומית לא?

2650 זה לא כזה יקר .. אבל ממה שאני יודע ל LENOVO יש בנייה גרועה אחרי כמה זמן הלפטופים מתפרקים

פורסם

האחריות לרוב תהיה מוגבלת לשנה אם זו בינ"ל, כמו כן מחיר המחשב צריך לכלול מיסים ועלות משלוח מה שמעלים את המחיר.

ה-E330 דגם ותיק ומצויין, הרבה מאד משתמשים בפורום רכשו אותו ביחד עם השדרוג ל-SSD במקביל.

אולי אתה מתכוון ללנובו לדגמי ה-IdeaPad שלהם שזו הסדרה ה"צרכנית". ה-Edge היא הסמי-עסקי שלהם.

פורסם
  • מחבר

מה העלות של ה SSD? לא מצאתי שם.

פורסם
  • מחבר

מממ כנראה אני אקנה אותו. הרחבה ל 8 ג'יגה זיכרון יש בשביל מה?

פורסם

לא.

ובטח לא במחיר שהחנות רושמת.

שדרוגים תעשה בעצמך ותקנה בנפרד במידת הצורך ולגבי השימושים שרשמת 4GB יספיק בהחלט.

מחשב + הרחבת אחריות ל-3 שנים

ה-SSD אופציונאלי בעתיד וכך גם שדרוג זיכרון פנימי (המחשב תומך עד 16GB ולא 8 כמו שרשום בדף המוצר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים