פורסם 2004 במרץ 521 שנים שלום לכלל גולשי HWzone. אני והצוות רצינו לאחל לכם חג פורים שמח בעיקר לאור החשיבות הגדולה במיוחד של החג הזה כלפינו אישית.חג פורים מייצג את חלומו של כל מודר, פפשוט מהסיבה שזה החג היחידי בו עושים מודינג גם לבני אדם. ;D
פורסם 2004 במרץ 521 שנים "אני לא רוצה להיות מסטייייייייייק"!!!"אל תעשה בי חור 120 מ"מ"!!! ;Dחג שמייח אמיגוס!
פורסם 2004 במרץ 521 שנים גם אני לאאבל ראיתי אנשים שהתחילו להציק למכוניות להקריון. כל מכונית שבאה הם עברו מצד לצד במעבר חציה ונתנו כיפים. התחילו לשיר שירים מסביב למכוניות ובקיצור היה צחוק טוב בחזרה מהבצפרחג שמח! ואל תצבעו את השיער עם הספריי שנשאר מהצביעת מארז ;D
פורסם 2004 במרץ 621 שנים אני תמיד אזכור את חג פורים כיום שבו הורדתי חצי מהמתכת שבמארז (ברצינות...)חג שמח
פורסם 2004 במרץ 621 שנים ואל תנסו לעשות פאן באס לעצמם!למרות שלעשות חלון פרספקס נשמע מעניין ביותר...לשים לדים בקיבה...יכול להיות מוד מהנה...
פורסם 2004 במרץ 621 שנים הרגשתי רע עם זה שדווקא בתארד החגיגי והשמח הזה אין הודעה שליאני יודע שזה היה חסר לכולם.. =]אז חג שמחחחח!!!!! ותסלחו לי אם אני לא ממש אוהב את הקישור בין פורים למודינג... פשוט לא בא לי טובאהבתי את היציאה:[MaSTeR NaRGiLa]אני לא רוצה להיות מסטייייייייייק"!!!"אל תעשה בי חור 120 מ"מ"!!! ;D ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.