פורסם 2014 באפריל 2511 שנים לא בטוח שזה המקום אבל לא מצאתי שום מקום מתאים יותר... האם אפשר\מומלץ לנקות אבק מהמחשב עם שואב אבק לרכב ? תודה
פורסם 2014 באפריל 2511 שנים אתה צריך לדחוף אוויר ולא למשוך. את האבק בתחצי הארז ניתן לנגב עם מטלית רכה.
פורסם 2014 באפריל 2511 שנים תוכל לעבוד עם מכחול גדול לניקוי אבק שהצטבר ושאיבתו עם שואב למרות דלא הכי מומלץ.הייתי מעדיף אחרי הזזת האבק מהחריצים עם המכחול להעיף אותו עם פן או לץ אוויר ממרחק סביר ולא קרוב מדי.
פורסם 2014 באפריל 2511 שנים ^^ לחץ אוויר והמארז כמו חדש הכוונה לקומפרסור עשיתי ניקיון כזה לפני פסח יצא חדש דנדש.
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים אני דווקא מנקה לפעמים עם שואב אבק. אם לא מצמידים אותו, הוא לא יוצר לחץ גבוה, כך שזה לא מסכן את הרכיבים. הוא מעולה בשאיבת אבק שהצטבר בתחתית המארז ובכל מיני מקומות שלא נוח להגיע אליהם. אני לא חושב שיש בעיה להשתמש בשואב, אם נזהרים לעבוד ממרחק של כמה ס"מ. דווקא שימוש בתרסיס לחץ אוויר יכול להבנתי לגרום לנזק לרכיבים מסוימים במחשב. נערך 2014 באפריל 2611 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים אני מנקה עם שואב אבק פעם בחצי שנה.כמובן שאין צורך להצמיד לרכיבים רגישים למרחק 0.מכחול ולחץ אוויר (כמו שהציעו פה) גם הם כלי עזר מצויינים.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים בעיקרון היעוד של לחץ אוויר זה לנקות אבק מפילטר שונים שצריכים הרבה יותר כוח,אגב בחנות לוקחים על ניקיון כזה כסף.עריכה:שמנקים פילטר מארז או כל דבר אחר זה תמיד מבפנים החוצה. נערך 2014 באפריל 2711 שנים על-ידי AmitDanan
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים כשמנקים פילטר אבק לא צריך לחץ אוויר, שוטפים אותו מתחת לברז מבפנים החוצה, מעבירים מטלית יבשה לספוג טיפות מים וזהו.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים אולי אתה לא מבין אבל יש 2 סוגי פילטרים פילטר ספוג ופילטר קרטון בשביל ספוג באמת אין צורך בלחץ אוויר מספיק לשתוף אותו יש גם שמןשמונע כניסה לאבק בפילטר קרטון צריך לנקות לעיתים תקופות יותר ורק עם לחץ אוויר מבפנים החוצה.חזרה למחשב לחץ אוויר מעיף הכל החוצה במספר שניות לי יש 2 כוח זה מנקה הכל.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים אני מבין טוב מאוד שרוב הפילטרים היום במארזים הם פילטר רשת העשויה מפלסטיק.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים נכון אני דיברתי על פילטרים יותר רציניים לכן יש לי קומפרסור אבל לעיניננו הצורה שבה מנקים נשארת אותו דבר.
פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים http://www.2biz.co.il/sale8576.htmlhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680984
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.