פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מחבר עשיתי דרך תוכנה של WD... והנה התמונה : מסתבר שיותר מידי סקטורים פגומים.. ביי לדיסק קשיח? (יש לי דיסק קשיח חיצוני (MY BOOK) של 1TB.. אני יכול לגבות את הדברים החשובים ולשים דיסק קשיח חדש והכל יהיה בסדר.. נכון?
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר תנסה לתקן את הדיסק באמצעות תוכנה MHDD. אפשר לינק להוריד? (כמובן אם חינמי) קניתי דיסק קשיח חדש מTMS בנתניה, לא היה לו את סדרת הAAKS, אז הוא הביא את הAAKX, חיברתי את הדיסק קשיח ובקושי מרגישים את התקיעות, לא נתקע או משהו דומה... אם יתאפשר לי לתקן את הדיסק באמצעות MHDD... מה רע בעוד 500GB חדש?
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים http://hddguru.com/software/2005.10.02-MHDD/התוצאה הראשונה בגוגל, בכל מקרה תצרוב כBOOTCD ותפעיל עם עליית המחשב אם אני לא טועה להתחלת הסריקה תלחץ F4 אם אתה מתקשהאו לא מבין תצלם ותעלה לפה אני לא חושב שיש נזק פיזי לפי התיאור אבל אם כן התוכנה לא תעזור.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מחבר סיכוי טוב שכן. תגיד, אם אני עם ה500GB, מה אני אמור לעשות עם ה250GB, אפשר לפרמט את הדיסק קשיח, כדי שיהיה לי מקום נוסף במחשב? או שאצטרך לעשות משהו לפני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.