עבור לתוכן

כרטיס המסך כל הזמן קורס.

Featured Replies

פורסם

מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U.

הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר.

כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך.

הדרייברים מעודכנים. מה עושים?

פורסם

תתחיל מזה שתעלה לפה את דוח השגיאה המלא.

אחר כך תסיר את הדרייבר ותתקין מחדש אך הפעם תלחץ על Custom ותלחץ על Perform clean install. תבדוק אם זה עוזר.

פורסם

כדאי שתסיר לגמרי את כל התוכן של NVIDIA

תשתמש בתוכנה חינמית שנקראת DDU. לדעתי הגרסא הנוכחית היא 12.6.4, תוכנה מעולה.

פורסם
  • מחבר
תתחיל מזה שתעלה לפה את דוח השגיאה המלא.

אחר כך תסיר את הדרייבר ותתקין מחדש אך הפעם תלחץ על Custom ותלחץ על Perform clean install. תבדוק אם זה עוזר.

איזה דו"ח שגיאה? לא מופיע לי.. המחשב פשוט נתקע ונכבה. זה גם הגיע למצב של מסך כחול.

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד משהו, המחשב משום מה כל הזמן בוחר ב-Intel Graphics ככרטיס המסך, ולא ב-Nvidia.. שיניתי את זה בהגדרות של ה-Nvidia Control Panel אבל זה עדיין לא עובד.. קראתי איפשהו שמשנים את זה דרך ה-BIOS, אבל אין לי שם שום הגדרה לשנות כרטיס מסך..

פורסם

אמרת שהוא קרס וכתב משהו לא? תעשה צילום מסך, אם יש מסך כחול אז תצלם עם מצלמה או משהו ותעלה לפה. לא נראה לי שלשנות משהו בביוס יעזור לך אבל אם אתה רוצה תבטל בביוס את ה-integrated graphic או internal graphics.

אגב בדקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר
אמרת שהוא קרס וכתב משהו לא? תעשה צילום מסך, אם יש מסך כחול אז תצלם עם מצלמה או משהו ותעלה לפה. לא נראה לי שלשנות משהו בביוס יעזור לך אבל אם אתה רוצה תבטל בביוס את ה-integrated graphic או internal graphics.

אגב בדקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך?

לא בדקתי..

כשהוא קורס יש הודעה שקופצת בשורת המשימות שאומרת בהתחלה "כרטיס המסך שלך קרס ושוחזר", ואז קופצת הודעה "האפליקציה חסומה מלהשתמש בחומרה" ואם אתה סוגר אותה היא נפתחת שוב ושוב ושוב והיא אף פעם לא נסגרת.

אגב!!!!!!! קרה אסון!!!!!!!

מחקתי את ה-Nvidia עם ה-DDU שהבחור פה הציע.. ועכשיו אני לא יכול להתקין דרייברים!!! זה טוען שאין לי Nvidia במחשב!!!! שלא קיים שום דבר!!! מה עושים???

- - - תגובה אוחדה: - - -

53597d689abcd.jpg

53597d689ea99.jpg

פורסם

זה יכול להיות התנגשות של תוכנה

תראה, יש תמיד את האפשרות שזאת בעיה בחומרה ממש

אתה רוצה לתת לי לבדוק ב teamviewer מה הבעיה? אני אתחבר לך למחשב ונבדוק

שלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה ונתאם

ה DDU תוכנה מעולה - השתמשתי בה כבר לא יודע כמה פעמים

פורסם
  • מחבר
זה יכול להיות התנגשות של תוכנה

תראה, יש תמיד את האפשרות שזאת בעיה בחומרה ממש

אתה רוצה לתת לי לבדוק ב teamviewer מה הבעיה? אני אתחבר לך למחשב ונבדוק

שלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה ונתאם

ה DDU תוכנה מעולה - השתמשתי בה כבר לא יודע כמה פעמים

רוב הסיכויים שזו בעיה בחומרה.. המחשב היה דפוק מהרגע שהוא יצא מהקופסא, פתחתי לא מעט אשכולות פה בפורום.. הסיבה היחידה שלא החלפתי אותו הוא שאסוס יביאו לי מחשב חדש רק תוך שבועיים ואני אתקע שבועיים ללא מחשב. רוב הסיכויים שהחומרה דפוקה.

מה עושים אבל עם הדרייברים? איך לעזאזל אני מתקין עכשיו..

פורסם

שמע, אם החומרה דפוקה אתה סתם תסתבך עם זה

יכול להיות שהוא לא מזהה כי באמת הכרטיס מסך דפוק ולא שמיש

אבל אחרי ההסרה, אתה צריך לבדוק האם הדרייברים של הכרטיס המובנה מותקנים כמו שצריך (דרך ה device maanger), במקרה שלך זה בטח HD4400 או HD4600 - דרייברים אפשר להוריד מהאתר של אינטל (תעשה גוגל)

פורסם
  • מחבר
שמע, אם החומרה דפוקה אתה סתם תסתבך עם זה

יכול להיות שהוא לא מזהה כי באמת הכרטיס מסך דפוק ולא שמיש

אבל אחרי ההסרה, אתה צריך לבדוק האם הדרייברים של הכרטיס המובנה מותקנים כמו שצריך (דרך ה device maanger), במקרה שלך זה בטח HD4400 או HD4600 - דרייברים אפשר להוריד מהאתר של אינטל (תעשה גוגל)

הדרייברים האלה מותקנים ומעודכנים..

פורסם

לא עדיף לקבל מחשב תקין אחרי שבועיים מאשר להשאר עם מחשב תקול לתמיד? ואני לא מבין למה צריך תוכנה בשביל להסיר דרייבר של NVIDIA הרי זה לא AMD. ששאלתי אם בדקת את הטמפרטורה היית אמור לבדוק ולדווח אז כדאי שתבדוק.

בקשר לדרייבר תנסה את הוידאו הזה:

פורסם
  • מחבר
לא עדיף לקבל מחשב תקין אחרי שבועיים מאשר להשאר עם מחשב תקול לתמיד? ואני לא מבין למה צריך תוכנה בשביל להסיר דרייבר של NVIDIA הרי זה לא AMD. ששאלתי אם בדקת את הטמפרטורה היית אמור לבדוק ולדווח אז כדאי שתבדוק.

בקשר לדרייבר תנסה את הוידאו הזה:

הבעיה שאין לי מחשב אחר בבית וזה אומר להיות שבועיים ללא מחשב, דבר שהוא די.. לא ריאלי.

אנסה את הוידאו, תודה.

פורסם

יותר לא ראלי להשאר עם מחשב מקולקל בזמן שאפשר לממש אחריות.

פורסם

מסכים.. שלח את זה לאחריות..

פורסם
  • מחבר
יותר לא ראלי להשאר עם מחשב מקולקל בזמן שאפשר לממש אחריות.

יש אחריות ל-3 שנים.. כרגע אני צריך את המחשב.. בקרוב אני מתגייס, אז יותר ריאלי לשלוח אותו לחברה, כי במילא לא יהיה לי צורך בו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים