פורסם 2014 באפריל 2411 שנים ברשותי מחשב נייד עם כרטיס קול בסיסי מובנה,אני מעוניין לרכוש MICROLAB SOLO C7 עקב ההמלצות החמות שלהם ברשת,אבקש המלצה לכרטיס קול חיצוני שיוכל לפתוח אותם בצורה המקסימלית,אין תקציב מוגבל איך אינני מעוניין בכרטיס קול 5.1 מוגזם, אין עניין לשדרג את הרמקולים בעתיד.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מיותר. עדיף לקחת את הכסף שהתכוונת להשקיע בכרטיס קול, להוסיף על הכסף שהתכוונת לרכוש בו את הסולו ולקנות רמקולים יותר טובים.
פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מחבר הסולו סי7 יספקו את החדר הקטן שלי , לא מחפש משהו טוב יותר,אשמח אם תמליץ לי בכל זאת על כרטיס קול חיצוני.
פורסם 2014 במאי 411 שנים אולי הוא התכוון לזה http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&path=62_73&product_id=83
פורסם 2014 במאי 411 שנים כיוון שאלו רמקולים רצפתיים אף על פי שהם לא יקרים אני חושב שיהיה כדאי מאוד לקנות איזה כרטיס קול .
פורסם 2014 במאי 411 שנים זה הדיעה שלך וזה הדיעה שלי תעשה ותמליץ מה שבא לך הם בעלי שתי וופרי 6.5 אינץ וטוויטר הם לא רמקולים קטנים .
פורסם 2014 במאי 511 שנים אל תיתפס לקטנות זה המידות שלהם Product dimension: 220 x 325 x 558mm אז אולי הם לא נכנסים למושג הטהור של רמקולים רצפתייםאבל הם יותר גדולים מרמקולים מדפיים טיפוסיים .גם ל 6C הייתי ממליץ כרטיס קול יותר טוב מהאונבורד כמו שעשו לא מעט מחברי האתר פה . וב 50-80 דולר אפשר להביא מקורות נחמדים מאוד שיהוו שיפור גדול לאונבורד .אתה ואחרים חולקים עלי ? סבבה תעשו ותמליצו מה שנראה לכם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.