עבור לתוכן

תאימות ספק לSLI 660Ti

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB.

זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ?

אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי.

ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.

פורסם

הספק אמור להספיק, לא מכיר אותו אבל מבדיקה באינטרנט הוא נותן 50A במסילות ה 12V, כך שלא אמורה להיות בעיה.

האם שווה לעשות SLI עם 660TI זאת שאלה טובה... כל עוד מדובר ברזולוציה של 1080P אז זה איכשהו משתלם אבל אם מדובר ב 1440P אז 2G זיכרון יכול לא להספיק.

660TI יחסית יקרים, אז אם תוכל למצוא ביד 2 במחיר סביר השדרוג הזה יכול להיות משתלם.

איזה מעבד ברשותך ועל איזה רזולוציה אתה משחק?

פורסם

השאלה היא כמובן מה התקציב שלך, מה יש לך כרגע ולאילו ביצועים אתה מצפה.

קח בחשבון שמערך SLI עשוי להיות בעיתי, חם מאוד וצורך הרבה חשמל.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם על התגובה.

אני על מסך אחד ב1080, מעבד i7-930.

תקציב בסביבות 700-1000 מצפה לשחק על אולטרה בכל המשחקים האחרונים - במיוחד watch_dogs

פורסם

בתקציב כזה לשדרג לכרטיס חדש לא יתן לך כלום. אם אתה רוצה לשפר משמעותית את הביצועים אז תחפש 660TI יד שניה, אם תצליח למצוא 660TI חדש בפחות מ 1000 ש"ח אז גם אופציה טובה.

יש גם אופציה שתמכור את הכרטיס שלך ותשדרג ל 280X, יהיה שיפור די טוב בביצועים.

פורסם

הייתי מוכר את הכרטיס ולוקח 290 מיד שניה ב1300~

הבעיה ש99% מהם בעלי קירור מפוח לא יעיל במיוחד, אבל אפשר לדאוג לקירור נורמלי מEBAY ב200+-.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם,

אני לא חושב על למכור את שלי כרגע ( כי יש לי האקינטוש ובהאקינטוש אין על NVIDIA, וגם כי הוא בן שנה בקושי)

אבל מצאתי EVGA GTX 660 TI FTW SIGNATURE 2 יחסית חדש בפחות מאלף.

קראתי בguru3d שאין בעיה לחבר אותו בSLI עם הGIGABYTE שלי, ושהשיפור בביצועים הוא משמעותי מאד.

מה אתם חושבים?

פורסם

לך על זה

זה אותה ליבה גרפית אז זה יתאים

פורסם

כן, אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה!

שאלה אחרונה - חוץ מלסמוך בצורה עיוורת על המוכר, יש לי דרך לבדוק מה מצב הכרטיס לפני שמעבירים כסף?

פורסם

הוא בא בקרטון אחרת אין אחריות מה שכן אתה יכול לפתוח את החבילה ליד המוכר לראות שאין נזק פיזי.

פורסם

כמה פחות מאלף? יש חדש ב900: https://www.tms.co.il/product/11914

תברר אצל מי אתה ממש אחריות במידה ויהיה צורך וכמובן שלא יעשו לך בעיות על כך שהמוצר עבר בעלות.

פורסם
  • מחבר

זהו שהוא גר רחוק... מאד רחוק.

והחדש ב900 הוא של SPARKLE, לא מכיר אותם בתור חברה משהו (אבל מצד שני אני לא מכיר הרבה)

עריכה: תקנו אם אני טועה אבל הספארקל הוא לא OC כמו מה שיש לי ומה שאני רוצה להוסיף, מה שאומר או בעיות תאימות או האטה של ההכרטיס המהיר לפי התדר הנמוך, לא..?

המשומש בא עם קרטון והכל , לטענת המוכר נקנה מארה"ב לפני פחות משנה וכמעט לא היה בשימוש. עם אחריות של EVGA ל3 שנים.

פורסם

הייתי הולך על החדש.

ספארקל חברה ידועה ומוכרת ואם התדר הוא בסטוק תמיד תוכל לעשות OC קטן לכרטיס. הייתי הולך על החדש אם המחיר אותו דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים