פורסם 2004 במרץ 521 שנים יש לי בעיה שקשה להסביר אותה בדיוק,אוקי המפרט שלי מתואר בלינק מצד ימיןהחלק הרלוונטי לעכשיו זה:MOBO - ga 7vt600 1394(כרטיס קול + רשת על הלוח)Sound card - Realtek AC'97 Audio for VIACPU - AMD 2500+ Bartonבזמן האחרון (אני לא זוכר בדיוק מתי יכול להיות אחרי שפרמטתי את ההארד דיסק) יש רעשים מוזריםכלומר אם אני מריץ משחק (לא במשחק ספיציפי) או בסרטים אז בזמן שהמעבד או הHD עובדים בקצב מקסימלי יש בעיה ברציפות של הקול וזה נותן מעיין צפצופים כאלו או שהקול מתארך וניהיה מוזר ואחרי 2-3 שניות מקס' זה חוזר להיות רגיל ואז שוב ושובלמרות שזה נשמע כמו בעיית דרביריים קלאסית הפתרון הזה לא עובד (אחרי הפירמוט התקנתי את הדריבריים שהיו לפני התקלה), ניסיתי גם דרביירים אחרים (במקום מהאתר של GIGABYTE ניסיתי את הדרייברים מהאתר של REALTEK)הבעיה ניראת לי כמו הכרטיס קול משתמך יותר מידי במעבד לפלט שלו (זו הבעיה של כול כרטיסי O/B) אבל אם זה ככה למה רק מעכשיו כלומר למה הבעיה הזו לא הייתה קיימת בהתחלהתודה מראש לכול העוזרים והמציעים
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אוקיי היה פונקציה כזו בביוסהייתה אפשרות רק ל enable / disableשיניתי ל enableובאמת יש שיפור ניכור בסאונדאבל לעיתיים רחוקות חוזרת הבעיה לפעם אחת ונעלמת (בדרך כלל בסאונד פתיחה של XP)יש אפשרות להעלים לגמרי או שזה המצב במקרה של כרטיס O/B?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.