פורסם 2014 באפריל 2011 שנים שלום לכם , ראיתי את המוצר הזה http://www.israelbody.org/טריבסטאן-טריבולוס-תמצית וחיפשתי קצת לגביו באינטרנט ממה שראיתי זה מוצר טוב שיכול לעזור בתוספת אנרגית ושריפת שומן ... מישהו ניסה אותו ?? מה דעתכם ??
פורסם 2014 באפריל 2111 שנים לקחתי במשך שנה את המוצר הבא:http://www.bodybuilding.com/store/now/tribulus.htmlלא שמתי לב לשינוי משמעותי...בכל זאת, אם אתה מנסה,תזמין ממקום שלא עושק אותך במחיר:http://www.vitacost.com/productResults.aspx?ntk=products&ss=1&NttSR=1&Ntt=tribulushttp://www.bodybuilding.com/store/catalog/search-results.jsp?q=tribulus&output=xml_no_dtd&client=wwwbodybuilding&proxystylesheet=wwwbodybuilding&getfields=description&filter=0&site=store&btnG=bodybuilding פחות עדיפים, המחיר משלוח בשמיים.
פורסם 2014 באפריל 2111 שנים מחבר תודה על התשובה , הזמנתי שורף שומן מישראל בודי השורף שומן הוא של חברת PRo Body - LipoCUT הוא אמור להיות מיוצר על ידי חברת PRo Body אבל על הקופסה רשום היצרן : מעבדות צמחי מרפא בע"מ אזור תעשייה קדמת הגליל מה זה יכול להיות ???
פורסם 2014 באפריל 2211 שנים זה יכול להיות הגיוני..., PRo Body זה שם של "מותג", חשבת שהם צצו לפני 5 שנים עם פסי ייצור ליותר מ10 מוצרים רק לשיווק בארץ?!בכל זאת, אני ממליץ לך להתחיל לקרוא בLBS.CO.IL לפני שאתה שופך סתם כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.