עבור לתוכן

lol banned for 7 days by squirrel for changing my nick

Featured Replies

פורסם

הדיון הילדותי הזה קפץ לי לעין...

מילפורד, אני מסכים איתך באופן פרטני לעניין זה. אבל אתה בכל זאת "טועה" במקצת: הטעות שלך היא שאתה מנסה להחיל היגיון וחשיבה רציונלית בפורום כזה.

שחקנים ומשתתפים רבים בפורומים של משחקי fps, כמו cod ו-cs, הם ילדים מפונקים בגילם או בנפשם, ערסוני מקלדת קטנים שמתעסקים כל היום בקטטות וירטואליות. הייתי שם לפני מספר שנים, זה היה כמו להיות גננת בפעוטון.

תת התרבות הזו מפעמת בקרבם של שחקנים ואדמינים גם יחד. הם עושים טרולינג, הם נקמניים, הם מתנהלים באכיפה בררנית, הם "שונאים" ו"מחרימים" אחד את השני כמו ילדים בבי"ס יסודי.

כמובן שבחצי מהמקרים הם לא מסוגלים להצדיק באופן רציונלי את ההתנהגות או פעולות הניהול, משום שהם אינם מורגלים בחשיבה כזו מלכתחילה. הם אינם לוגיים ועקביים. זו הסיבה שפעמים רבות אתה תראה תלונות בסגנון של "אבל כולם עושים את זה, למה דווקא אני?". למה? ככה.

מספיק לקרוא את סגנון הכתיבה והדיונים בפורומים האלה, כדי להבין עם מי יש לך עסק.

האתר הזה הוא אתר איכותי עם חבר'ה ברמה גבוהה. אבל הפורומים של cod ודומיו הם כמו שלוחה של fxp כאן.

החריג לעניין זה הוא פורום bf, בזכות עידן ועוד מיעוט שחקנים בוגרים שנותנים את הטון שם ומעלים את הרמה.

לכן, אתה יכול לבקש עוד 10 פעמים טיעון הגיוני וענייני מהצדדים כאן, רובם אפילו לא מבינים למה אתה מתכוון ומה לא בסדר בתשובה שהם נתנו.

פורסם

animor אשמח אם תגיע לשרת הדיבור שלנו וננהל שיחה על הטענות שאתה מעלה פה על כך שהניהול שלנו ירוד ואנחנו ילדים קטנים בעלי אגו נפוח

212.199.164.135:9990

הדיון הילדותי הזה קפץ לי לעין...

מילפורד, אני מסכים איתך באופן פרטני לעניין זה. אבל אתה בכל זאת "טועה" במקצת: הטעות שלך היא שאתה מנסה להחיל היגיון וחשיבה רציונלית בפורום כזה.

שחקנים ומשתתפים רבים בפורומים של משחקי fps, כמו cod ו-cs, הם ילדים מפונקים בגילם או בנפשם, ערסוני מקלדת קטנים שמתעסקים כל היום בקטטות וירטואליות. הייתי שם לפני מספר שנים, זה היה כמו להיות גננת בפעוטון.

תת התרבות הזו מפעמת בקרבם של שחקנים ואדמינים גם יחד. הם עושים טרולינג, הם נקמניים, הם מתנהלים באכיפה בררנית, הם "שונאים" ו"מחרימים" אחד את השני כמו ילדים בבי"ס יסודי.

כמובן שבחצי מהמקרים הם לא מסוגלים להצדיק באופן רציונלי את ההתנהגות או פעולות הניהול, משום שהם אינם מורגלים בחשיבה כזו מלכתחילה. הם אינם לוגיים ועקביים. זו הסיבה שפעמים רבות אתה תראה תלונות בסגנון של "אבל כולם עושים את זה, למה דווקא אני?". למה? ככה.

מספיק לקרוא את סגנון הכתיבה והדיונים בפורומים האלה, כדי להבין עם מי יש לך עסק.

האתר הזה הוא אתר איכותי עם חבר'ה ברמה גבוהה. אבל הפורומים של cod ודומיו הם כמו שלוחה של fxp כאן.

החריג לעניין זה הוא פורום bf, בזכות עידן ועוד מיעוט שחקנים בוגרים שנותנים את הטון שם ומעלים את הרמה.

לכן, אתה יכול לבקש עוד 10 פעמים טיעון הגיוני וענייני מהצדדים כאן, רובם אפילו לא מבינים למה אתה מתכוון ומה לא בסדר בתשובה שהם נתנו.

פורסם

אני מבקש דבר ראשון מצוות האתר שלא קשור לקהילה באופן ישיר לא להתערב במקרה...

הנסיבות והמעשים שונים מהנאמר ואני מבקש רק מצוות הקהילה להגיב ולהתייחס למקרה.

Sason22 דבר ראשון אתה שינית ניקים, אין חוק נגד מעשה זה. אך כשהמנהל מנסה לארגן מיקס ואתה כל רגע משנה שם זה מפריע לאירגון המשחק, וכאשר המנהל SQUIRREL שמריץ מיקסים על ימין ועל שמאל רוב היום בשביל שמשתמשי הקהילה ייהנו ואתה משנה את הניקים ומקשה עליו את עבודתו זה כבר עובר על החוקים.

SQUIRREL אני מכיר אותו כבר מספיק זמן כדי לדעת שגם אם הוא יפסיד במיקס 16-0 20-0 או אפילו 512-0 הוא לא ייתן באן כי סתם הוא בעצבים... הבאנים מוצדקים.

לאחר שהוזהרת שאתה מפריע לארגון המיקס הפרעת שוב במהלך המשחק ולא הפסקת לשנות ניקים שינית את הניק במשחק ל TEN LI BAN / BAN ME כחלק מהיתגרות במנהל SQUIRREL ולבקשתך קיבלת באן לשבוע...

ושוב אני מבקש ממנהלי האתר שלא קשורים באופן ישיר לנושא לא להגיב !! אנו מטפלים בנושא ואנחנו לא צריכים עזרה נוספת תודה !

מוטב לציין ליודעי הדבר שמבקשים לתת דעתם בנושא שכשמארגנים מיקס האדמין צריך לדעת איזה שחקנים לשייך לאיזה קבוצה, כששחקן משנה באופן עיקבי את שמו במהלך אירגון המשחק זה גורם לבלבול וחוסר עקביות אחר שמו ובכך מונע משאר שחקני המיקס להתחיל את המשחק זוהי עבירה על החוקים(חוק מספר 3) - אין לשבש מהלך משחק תקין, ועל כך יש לאדמין זכות להרחיק משרת המשחק ומשרת הטימספיק.

ובמידה ואתה חושב שלקרוא למנהל "ערס קטן" "מנהלים קצת פחות חמומי מוח" "מה אתה אידיוט?" "אל תזיין תשכל" "הילד חולה נפש" ועוד... יגרום לבאן שלך להתקצר אתה טועה ובגדול, בהתאם לתגובות אנו אמורים להאריך את הבאן! אך לא נעשה מעשה זה כיוון שאנו מתחשבים בשחקננו ונוקטים בגישת ההסברה ואזהרה לפני הבאן.

אם עדיין לא הבנת לא קיבלת באן על זה ששינית ניק אלא על זה שהפרעת למשחק, בזאת נסגור את תלונתך גם מכיוון שאיננה בבמה הנכונה וגם מכיוון שנסיבות הבאן וההתבטאויות הנוספות שהצגת בפנינו אינן מתקבלות.

תודה והמשך יום נעים.

פורסם
  • מחבר

^ תגובה שקרית

אני כאילו צריך למסור לכל אחד בנפרד את אותם הפרטים שוב ושוב כדי שתקלטו?

שינית את הניק במשחק ל TEN LI BAN / BAN ME כחלק מהיתגרות במנהל SQUIRREL ולבקשתך קיבלת באן לשבוע...

הניק שלי אפילו לא רמז לשים לי באן, אלא לשחקן שעשה TK,וזה בצחוק כמובן, ובכל מקרה אני לא מחליט על באנים

אין לשבש מהלך משחק תקין, ועל כך יש לאדמין זכות להרחיק משרת המשחק ומשרת הטימספיק.

שיניתי 3-4 פעמים וזה לא הפריע בכלל למהלך המיקס כי המיקס כבר התחיל ולכן יש לזה אפס השפעה

ם עדיין לא הבנת לא קיבלת באן על זה ששינית ניק אלא על זה שהפרעת למשחק

:kopfpatsch:

יפה שאתה חוזר על אותו הדפוס של שאר המנהלים כאן ומוכיח שוב שיש לכם אפס יכולת חשיבה עצמית, אתם רק מצטטים את אותם השקרים ומתעלמים מהעובדות (לדוגמא- שהאדמין שהביא לי באן שינה בעצמו ניק ל"סוניה חוזרת")

פורסם

נועם, אתה מתעקש שלא להבין.

אני צריך למסור לך את הפרטים, שאתה מסלף שוב ושוב:

1. הפרעת למהלך תקין של משחק, לכן קיבלת באן.

2. אתה בוכה על התנשאות, ואנחנו בסה"כ שומרים על החוקים שאתה מתעקש כל כך להפר.

3. אני לא צריך להוכיח לך כלום. המשחקים כולם ברקורד, שבו צפיתי, ואתה אכן עברת על החוקים.

4. מי שעובר על החוקים נענש, אתה נענשת, קבל את העונש שלך בשקט ובצד.

5. עשית מספיק מהומה מהסיפור העלוב הזה, שיהיה לך לילה טוב.

ננעל, כל מילה שתוסיף רק תגרע מכבודך ומהשיבה שלך לשרתי המשחק.

אני מפנה אותך לדיונים הבאים:

חוקים

הבהרה המיועדת בדיוק לך

אולי לשם שינוי תקרא אותם ותשכיל.

אני מזכיר שכל השחקנים המבקשים להשתתף בשרתי המשחק מחוייבים לקרוא את החוקים. (כנ"ל גם בפורום ובשרת הטימספיק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים