עבור לתוכן

lol banned for 7 days by squirrel for changing my nick

Featured Replies

פורסם

במהלך מיקס שנגמר לפני כמה דקות שהיה די מצחיק, שחקן מהקבוצה שלי החליט לעשות TK בצחוק (כי גם ככה הובלנו 14-1)

אז שיניתי בצחוק את הניק שלי בצחוק לban him (או משהו כזה)האדמין squirrel שהיה מאוד עצבני היום (איים להביא באן לכל אחד בטימספיק שרק ידבר) החליט להביא לי על זה באן:smiley1::smiley1: לשבועעעעע:smiley1::smiley1::smiley1::smiley1::smiley1:

אולי כדאי שתמנו מנהלים קצת פחות חמומי מוח, כי השרתים שלכם ממש טובים וחבל להרוס את הקהילה ככה:xyxthumbs:

squirrel אם אתה מפסיד 16-1 זאת לא סיבה להוציא את העצבים שלך עלי זה רק משחק

פורסם

אולי זה בדיוק העניין? אתה מתלוצן יותר מדי על חשבון אחרים?

ביקשת בצחוק שיעשו לך BAN, והבקשה שלך נלקחה ברצינות.

אם אתה באמת שחקן טוב, תתחיל להתנהג כמו אחד.

אף אחד לא אוהב אנשים שניזונים מלהשפיל ולהתנשא על אחרים.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי שיתנו לי באן?

קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך, השינוי ניק הופנה כלפי מי שעשה טימקיל איזה השפלה יש פה מה אתה אידיוט?

ואני אגיד שוב- מישהו מהקבוצה של עשה TK בכוונה שאם כבר על זה מגיע באן (לא שאני חושב שבאמת צריך להרחיק מישהו כי גם ככה היה 14-1 ולכולם 16K )

פורסם

שדג

פורסם
במהלך מיקס שנגמר לפני כמה דקות שהיה די מצחיק, שחקן מהקבוצה שלי החליט לעשות TK בצחוק (כי גם ככה הובלנו 14-1)

אז שיניתי בצחוק את הניק שלי בצחוק לban him (או משהו כזה)האדמין squirrel שהיה מאוד עצבני היום (איים להביא באן לכל אחד בטימספיק שרק ידבר) החליט להביא לי על זה באן:smiley1::smiley1: לשבועעעעע:smiley1::smiley1::smiley1::smiley1::smiley1:

אולי כדאי שתמנו מנהלים קצת פחות חמומי מוח, כי השרתים שלכם ממש טובים וחבל להרוס את הקהילה ככה:xyxthumbs:

squirrel אם אתה מפסיד 16-1 זאת לא סיבה להוציא את העצבים שלך עלי זה רק משחק

אני מגבה אותו בהחלטה שלו.

תאמין לי שכשאדמין מסור כמו Squirrel מריץ לכם מיקסים יותר מ10 שעות כל יום בחופש מחליט לתת באן למישהו כנראה שזה מגיע לו.

אתה, ביודעין, לא משנה אם בצחוק או לא בצחוק, החלטת להפר את הסדר ולמנוע מהלך תקין של משחק. תאמין לי שממש לא מעניין אותו אם הוא ינצח או יפסיד, אבל אתה מחוייב בדיוק כמוהו לשמור על הסדר. ובכל אופן, תוכל לפנות אלי להסברה נוספת על הסיבה שבגללה אנו כל כך מחמירים בעונשים שכאלה.

מוטב לציין גם, לאחר בירור, שקיבלת 3 אזהרות על הפרעה למהלך תקין של משחק, ובחרת להתעלם מהן.

אנחנו קהילה תחרותית. אין מקום לטרולינג ודברים מהסוג הנ"ל. הורחקת לשבוע, מקווה שכשתשוב תשתלב בחזרה במהירות ולא יחזרו על עצמן בעיות כאלה.

שדג

אזהרה על ספאם.

פורסם
  • מחבר

אז תן לי להבין רק משהו אחד קטן

שינוי ניק=הפרדת סדר? NICE LOGIC :D

אסור לשחקן לשנות שם? אתה יודע שאנשים משנים כינויים כל הזמן וגם בזמן משחק?

כל שחקן בקבוצה שלי שינה את הניק שלו יותר מפעם אחת ולא קרה לא כלום אז אל תזיין תשכל ותודה שחבר שלך לא מסוגל לשלוט בעצמו

עוד לפני שהתחיל המשחק הוא צעק ואיים על אנשים בטמספיק שלא עשו כלום וסתם ספרו בדיחות.. הילד חולה נפש, כואב לו לשמוע אנשים צוחקים

ולא אף אחד לא נעלב אז אל תחרטטו שמישהו הושפל פה

פורסם

אני לא משחק אונליין במשחקים בהם אנשים יכולים לשנות שם כל רגע.

אבל אם הייתי... זה היה מרגיז אותי לאללה!!

רק על זה מגיע לך באן.

כנראה שיש שם הרבה הפרעות ורעשים במהלך המשחקים, ונמאס לו להיות גננת.

עצם הדיון הזה הוא סוג של מרידה בסמכות שאתה לא מוכן להבין או לקבל אותה.

כמו ילדים שבודקים את הגבולות כל הזמן ומטריפים אחרים.

קח את השבוע לעשות חשבון נפש, GET YOUR SHIT TOGETHER, ותחזור עם גישה קצת יותר נעימה וקלאסית.

פורסם
  • מחבר

אתה חתיכת טרול אה? איך שינוי ניק קשור לרעשים והפרעות LOL זה לא מפריע לאף אחד וכולם עושים את זה

א. אין צ'אט במשחק- הוא חסום

ב. אין שום רעשים כי האדמין לא בחדר שלנו וכלנו דיברנו והסתדרנו בחדר שלנו בכל מקרה

ג.המון שחקנים משנים את הניקים שלהם כל הזמן וזה לגיטימי לגמרי ולא מפריע בכלל, וכמו שאמרתי כל הקבוצה שינתה ניקים, ואין שום חוק נגד זה.

פורסם

ג.המון שחקנים משנים את הניקים שלהם כל הזמן וזה לגיטימי לגמרי ולא מפריע בכלל, וכמו שאמרתי כל הקבוצה שינתה ניקים, ואין שום חוק נגד זה.

הגעתי לכאן במקרה (משחק הרשת האחרון ששיחקתי בו היה Crysis2).

לשנות nickname זה לדעתי מטופש וסתם מציק. למה אני צריך לנחש מי זה הבחור החדש?

אם לא הוגדר שאסור, אני לא רואה למה לתת על זה באן. בכל מקרה כן כדאי להחליט על כך שלא משנים ניק.

פורסם

יכול להיות שצריך להחליט שאסור להחליף כינויים, אבל זה לא הדיון.

אני לא מבין למה לתת באן למשתמש רק בגלל שהוא שינה את הכינוי שלו, בהנחה שאין שום חוק שאוסר את זה ובהנחה שאני מאמין לו כשהוא כותב ש"כולם עושים את זה כל הזמן".

קראתי את ההודעה הראשונה של פותח הדיון, היא מפורטת ואמינה ואני לא רואה שום סיבה לא להאמין לו.

אני לא חושב שזה לגיטימי לתת למישהו באן בגלל שהוא שינה את הכינוי שלו, ועדיין לא ראיתי פה הסבר אחר לבאן שהוא קיבל.

התגובה שהתקבלה פה מאחד מהמנהלים היא כללית ולא עונה למהותו של עניין, הוא בכלל לא יודע במה מדובר וענה משהו בסגנון "אני מאמין שאם X נתן לך באן אז סימן שזה הגיע לך ואני מגבה אותו"... יופי.

פורסם

בואו נפשט את הדברים.

האדמין עשה לו באן כי הוא עלה לו על העצבים.

השאלה הנשאלת היא על מה ועל למה האדמין כל כך עצבני, ומהי תרומתו של פותח הדיון לכך באותו היום ובכלל.

פורסם

בקיצור, תיאור של הסיטואציה.

אם תשאלו אותי זה חלק מהכיף. זכותו.

פורסם

היי נעם ,

כפי שיודע לך אני מכיר אותך לא יום ולא יומיים אלה זמן רב, וכן יש לך נטייה כזאת למתוח קצת את הגבולות ולנסות לעיתים לכופף חוקים וכנראה שהפעם עברת עליהם.

הצוות המנהל את הקהילה נבחר בקפידה רבה ואני כמנהל הקהילה אשר בחרתי את הצוות הקיים תומך בהחלטותיהם באופן מוחלט אך בנוסף לכך אני בוחן את פעילותיהם בזכוכית מגדלת.

ועכשיו נעבור למקרה הפרטי שלך,

לשמחתי הייתי נוכח בשרת הדיבור בזמן המקרה המדובר ושמעתי את פרטי המקרה באופן מדויק ולכן הנני מצדיק את החלטת המנהל squirrel להעניש אותך על מעשיך, אתה הוזהרת מספר פעמים לפני שנענשת ולכן לא תינתן שום הקלה בענישתך לעת עתה, להבא בבקשה ממך דע לעצור בזמן והימנע מוויכוחים מיותרים .

בתודה מראש,

דין, מנהל קהילת HWzone CS:GO

פורסם
  • מחבר

חח אתה מכיר אותי? שחקתי איתי פעמים בודדות בCSGO ופה ושם בBF אף פעם לא באמת דברנו אז אל תזיין תשכל, מחקתי אותך מזמן מהסטים כי היית ילד מתנשא בדיוק כמו שאתה עכשיו.. חח איפה בדיוק מתחתי גבולות? בשרתי פאבליק בBF3? אתה צוחק עלי?

אין לך שום התייחסות לגבי המקרה, מה מותר/אסור בסך הכל כל הקבוצה שינתה ניקים, שחקן עשה טימקיל שזה דבר אסור(והוא לא נענש, למרות שלא רצינו כי זה היה בצחוק), אבל כולם נהנו ולאף אחד שינוי הניקים לא הפריע, כי זה דבר שכולם עושים בנורמה וגם אתה עושה זאת בוודאות,

ואתה יכול להגיד לי מה הניק של squirrel היה באותו מיקס? מישהו? אף אחד?

אז הינה הניק שלו, והוכחה שהאדמין SQUIRREL ערס קטן ש"יורד" על אמא של אחד השחקנים וגם משנה את הניק של עצמו(באן לשבוע pls )

E7YsnYJ.jpg

אבל שוב אני לא יכול שלא למות מצחוק BANNN FOR CHANGING MY NICKKK HAHAAAAAAA:lol:

בכל מקרה השרתים לא פעילים אז הבאן לא כזה מפריע

אפשר לנעול

פורסם
חח אתה מכיר אותי? שחקתי איתי פעמים בודדות בCSGO ופה ושם בBF אף פעם לא באמת דברנו אז אל תזיין תשכל, מחקתי אותך מזמן מהסטים כי היית ילד מתנשא בדיוק כמו שאתה עכשיו.. חח איפה בדיוק מתחתי גבולות? בשרתי פאבליק בBF3? אתה צוחק עלי?

אין לך שום התייחסות לגבי המקרה, מה מותר/אסור בסך הכל כל הקבוצה שינתה ניקים, שחקן עשה טימקיל שזה דבר אסור(והוא לא נענש, למרות שלא רצינו כי זה היה בצחוק), אבל כולם נהנו ולאף אחד שינוי הניקים לא הפריע, כי זה דבר שכולם עושים בנורמה וגם אתה עושה זאת בוודאות,

ואתה יכול להגיד לי מה הניק של squirrel היה באותו מיקס? מישהו? אף אחד?

אז הינה הניק שלו, והוכחה שהאדמין SQUIRREL ערס קטן ש"יורד" על אמא של אחד השחקנים וגם משנה את הניק של עצמו(באן לשבוע pls )

E7YsnYJ.jpg

אבל שוב אני לא יכול שלא למות מצחוק BANNN FOR CHANGING MY NICKKK HAHAAAAAAA:lol:

בכל מקרה השרתים לא פעילים אז הבאן לא כזה מפריע

אפשר לנעול

אני ממשיך לקבל את הרושם שהבחור צודק, והמנהלים לא ענו אפילו פעם אחת לעניין עם הודעת תגובה מעבר ל"אני יודע מה קרה [בלי לפרט מה קרה לפי נקודת המבט שלהם, אלא סתם אמירה כללית], ומגיע לך". זו לא תשובה...

הטענות שלו נשמעות לגיטימיות.

אם הוא משקר - הייתי מציע שהתגובה תהיה הוכחה לכך שהוא משקר. או לכל הפחות לטעון שהוא משקר. אפילו זה לא התבצע, ושימו לב שאף אחד בשום תגובה לא ניסה אפילו להכחיש את התנהלות העניינים כפי שתוארה ע"י פותח הדיון.

וכאמור - לדעתי האישית - אם מה שהוא מתאר זה נכון (כלומר, אחד החברים בקבוצה עשה טימקיל בצחוק כי הם גם ככה הובילו משמעותית, כולם זרמו עם הבדיחה ולאף אחד זה לא הפריע, ואז הבחור שינה את הניק שלו ל-"BAN HIM" או וואטאבר, כאשר שוב לטענתו (שלא הוכחשה בשום תגובה פה בדיון) זה משהו לגיטימי שקורה כל הזמן ואפילו ע"י המנהלים עצמם - ושוב זה לא הפריע לאף אחד. אז על מה בדיוק הבאן? נקמה על בסיס אישי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים