עבור לתוכן

מערכת קולנוע בייתי 5.1

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב וחג שמח לכם!

לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת..

עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים,

הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו

הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1

כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה

וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה..

הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1?

ואם כן איזה כרטיס להשתמש ואלי יש לכם הצעות יותר טובות

תודה רבה רבה רבה!!!! :beerchug:

פורסם

אכן זה בדיוק מה שאתה צריך. יציאה אופטית אפשר לסדר גם דרך USB. אני בטוח שיש איזה מכשיר שמתחבר ל-USB ומצד שני נותן יציאה אופטית. אחרת, קנה את כרטיס הקול הזול ביותר עם יציאה אופטית.

פורסם

רוב הכרטיסים שתקנה היום עם יציאה אופטית עדיין יעבירו מהמחשב למגבר סאונד סטריאו ולא סראונד !

אם אני לא טועה כרטיס xonar dgx של אסוס יודע להעביר סראונד אם זה מה שמנגן המחשב, הוא עולה בסביבות 200 שח.

קיים כרטיס xonar dsx שיודע להעביר דרך יציאה אופטית dts גם אם מה שהמחשב מוציא הוא סטריאו מכיוון שהוא מכיל מקודדים פנימיים שעובדים בזמן אמת, אבל הוא עולה כפול מה dgx.

פורסם

לא נכון. כל מודול שמוציא יציאה אופטית כיום יודע לספק passthrough ל-5.1 וכו'. זה עניין אלמנטרי.

פורסם

בעיקרון גם אני חשבתי שזה כך, אך לאחר שקניתי את המודול הזה:

http://www.dx.com/p/external-5-1-channel-usb-2-0-sound-card-optical-audio-adapter-black-41289

גיליתי שהמגבר לא מקבל dts בסרט שנוגן במחשב, אחרי התקנה של xonar dgx עבר dts בצורה מושלמת !

אחכ גיליתי בפורומים אחרים על כל מיני כרטיסים שקיימת בהם יציאה אופטית ומוציאים רק סטריאו ולא מבצעים passtrough.

פורסם

נראה שהוא יודע לטפל בפורמטים שכתבת אבל יודע להוציא 2.1/5.1

אם אני לא טועה, לא ראיתי שמוזכר שהוא מוציא מהיציאות האופטיות שלו משהו, הם מוגדרות כ input.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים