פורסם 2014 באפריל 1911 שנים יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטרנט עד הפעם הבאה כרגע הגדרתי שבאדימקס יוגדר ערוץ אחר כדי שהוא לא יפריע לי אבל אני צריך פתרון בשביל הבעיה הזאת..... למה אין שלט של HELP?
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים לא כל כך הבנתי מה הבעיה אבל שיהיה לך לפעם הבאה: את אומר שהאדימקס משורשר אלחוטית דרך המודם-ראוטר של בזק? אבל מהאדימקס מחוברים מחשבים קווית?! והמחשב שלך בכלל מחובר לנטגיר קווית??
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים מחבר צירפתי תמונה של המצב הנתון למטה1- הנטגיר - ראוטר מודם שמחובר לאינטרנט ואליו המחשב שלי הנייח בחדר 2- האדימקס המשמש כAP יושב בסלון ומחובר ליס ולסטרימר כל המכשירים שמחוברים לאדימקס עובדים עם אינטרנט ללא בעיה הבעיות שיש לי הן :1 - כאשר המחשב שלי בחדר נדלק מחדש הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט פניה לדיפולט גייטווי מפנה אותי לאדמיקס - כאילו שהאדימקס הופך להיות המאסטר בעניין הזה2- הייתי רוצה שמלבד חיבורי הETHERNET באדימקס יהיה ניתן גם להגדיל את טווח הWIFI בעזרת האנטנות שלואבל כרגע ניתן להשתמש בו רק ע"י חיבורי ההETHERNET בלבד* למרות הציור בתמונה החיבור בין 2 הראוטרים לא נעשה בצורה קווית אלא בעזרת הWIFI
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים אם הוא מקבל שער ברירת מחדל של האדימקס, זה אומר שירות DHCP פעיל על האדימקס.תיגש לממשק שלו ותבדוק טוב שהוא באמת מכובה
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים מחבר לא יודע איך לעזאזל אבל הצלחתיבנתיים אין תקלות אבל המחשב שלי גם לא נכבה מאזנראה כבר במוצאי החגחג שמח !
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים מחזק את הבחור שמעליי. אם המחשב מקבל דיפולט שונה הdhcp חייב להיוצ פעיל!! המחשב הרי תמיד מבקש ומשום מה האדימקס משיב. אם זה חוזר תגדיר אותו מחדש או השירות עדיין פעיל ברקע של האדימקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.