פורסם 2004 במרץ 521 שנים אם מדברים על ספורט אז ה RS6 אוכלת את M5M3 ואת ה AMG E55 אבל כולן מציונות ואני לאתנגד לאף אחת מהן .אבל כמו שאמרתי A6 / A4 מספיקות לי . אבל לא מדברים. די כבר עם הספאם, לדיון יש נושא והוא לא דגמים של מכוניות, רוקפורד כבר ניסה להבהיר זאת ולדעתי עשה זאת בצורה ברורה כשמש.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים לפעמיים בלילה אני לוקח את הבמו לחימום קטן חחח עד 3 לפנות בוקר עושה ריסים בכביש תל אביב-באר שבע
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר 120000 זה די Mid-End.במחיר כזה אתה רוכש מזדה 3 דנדשה (אפילו בפחות) או סיוויק משפחתית.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים רוק סתם מעניין אותי מאיפה קיבלת את התמונות...?פבל... אין כסף ללחם אבל לDVD יש !
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אה כי פשוט העברתי את התמונות האלו לכמה אנשים במייל והם גם העבירו את זה חשבתי אולי זה הגיע עד אליך...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים למען האמת את התמונה השלישית פחות אהבתי, הצבעים החדים האלו פשוט "גונבים את ההצגה של האוטו"השתיים הראשונות באמת מדהימות.אגב מרצדס, אני פשוט שונא ! אוטו של שחצנות כזה...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר שחצנות או לא, הרכב הזה רואה מוסך פעם באיזה ככה וזה מה שאני תמיד אהבתי בו ואמשיך לאהוב, כנ"ל גם לגבי פורשה וב.מ.וו... לנאצים האלה פשוט יש את זה.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אי אפשר לקרוא להם נאצים כי זה העבר שלהם תאמין לי שגם בארצות הברית או בצרפת או בכול מדינה שתביא יכלה להיות שואה צריך רק תנאים מתאימים.בקשר לתמונות אין מילים תמונות מדהימות ואני איתך השלישית הכי יפה, גם לנו יש אותו גרמני פסט אולי זה לא איזה A6 אבל אני מאוד אוהב אותו לדעתי עדיף מאיזה מאזדה 6 מסכנה.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים שחצנות או לא, הרכב הזה רואה מוסך פעם באיזה ככה וזה מה שאני תמיד אהבתי בו ואמשיך לאהוב, כנ"ל גם לגבי פורשה וב.מ.וו... לנאצים האלה פשוט יש את זה. דרך אגב פורשה,ראיתי לפני יומיים בשיעור נהיגה 911 carrera s turbo,אז הכרחתי את המורה שלי לעשות עליה חניה במקביל...תאמינו לי שזה היה כיף (אבל קצת מפחיד,תארו לכם כמה הייתי צריך לעבוד כדי לשלם לו על שריטה... )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.