עבור לתוכן

מפרט\המלצה למחשב אישי זעיר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות.

1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מקצועי. כמו כן המחשב ישמש לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. יש לציין שהתוכנות הנ"ל רצות על המחשב הנוכחי שנחות בהרבה בלי בעיה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

רזולוציה מקסימלית 1920x1080. למסך הנוכחי אין חיבור HDMI , האם קיים במתאם?

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

במקרה הזה בגלל שהמחשב שאני מחפש הוא קטן ומוגבל, אז חשוב שיהיו לו לפחות 4 כניסות USB. יציאה לרמקולים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

8(!)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חיבור אודיו, כרטיס רשת אלחוטי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני מסתמך על דיסק קשיח חיצוני ולכן אוכל להסתדר עם 160 ג'יגה.

תודה

פורסם

http://www.plonter.co.il/

כנס ללשונית של אינטל NUC ותבחר מה שמתאים לך. תזכור שהכרטיס הוא מובנה ואמור להספיק לשימושים שלך. תבחר תקציב לעצמך ותבחר מחשב.

בהצלחה.

פורסם

מה המפרט של המחשב שיש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים