עבור לתוכן

בקשה למפרט עד 4,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לפי מידת הצורך - אבל מעדיף לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כנ"ל

2. מה שימושי המחשב ?

משחקים, עבודה משרדית, הרבה לשוניות פתוחות, הרצת אפליקציות ווביות כבדות במקביל. ייתכן שגם קצת עריכת וידאו פה ושם. אם לא אידיאלי לעריכת וידאו זה לא דיל-ברייקר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - לא משנה ממש, אבל כמובן שאני לא רוצה טרקטור בפינת העבודה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - ייתכן, אבל אני לא גיימר כבד. במידה ואעשה אוברקלוקינג זה יהיה ממש בקטנה.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, אפשר להכיב בחנות אבל לא חובה אם זה מעלה את המחיר משמעותית.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבועות הקרובים, ייתכן וגם במיידי במידה ויש מבצעים לרגל החג או משהו.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - חשוב שתתאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (אבל זה סטנדרטי לכרטיסים גרפיים מודרניים, לא?), עם כניסות יו אס בי מרובות גם מלפנים וגם מאחור. כרטיס קול איכותי עם יכולת בקרה על הווליום הסופי שיוצא גם ייתרון, אבל לא אם מאוד מעלה את המחיר.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - ייתכן. שוב, לא דילברייקר אם לא. הרעיון הוא לקנות מחשב שיחזיק לי לחמש-שש שנים הקרובות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות - אני אומנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק חשוב לי להיות מסוגל למצות את הפוטנציאל הגראפי של המשחקים שאני משחק. כיוון שזה מחשב שירוץ איתי עוד הרבה שנים אני מקווה לקנות כרטיס מסך שיוכל לעמוד גם בדרישות של משחקים עתידיים. בנוסף, וזאת בלי קשר למחשב, אם יש המלצות על מסכים גדולים שמתאימים לתצוגה בסלון במחירים שפויים, גם אשמח לשמוע.

פורסם

מבחינת OC תצטרך להוסיף לתקציב עוד כסף,

מעבד מתחיל 1200 ש"ח, לוח אם מתחיל מ-500 ש"ח וקירור מ-150 ש"ח.

אז בניתי לך מפרט ללא OC שיאפשר לך לשדרג חלקים, כגון הוספת זיכרון,הוספת כרטיס מסך או החלפה בחזק יותר, הוספת כרטיס קול.

המארז יחסית קטן ושקט, הארד דיסק של 2TB עם SSD של 120GB מהיר.

ספק שיכול להחזיר את המערכת אפילו עם כרטיסי מסך יותר חזקים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪890

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪63

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪660

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪310

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪789

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪410

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪435

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3946

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3868 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/eams5tkl

פורסם

תן דוגמאות לסגנון המשחקים שתשחק.

פורסם
  • מחבר

אלמור - תודה רבה!

יש רק בעיה עם היציאות של כרטיס המסך מבחינתי, כיוון שאני עובד עם שני מסכים קצת ישנים שתומכים בDVI וRGB, ובכרטיס מסך שהצעת יש רק יציאה אחת שהיא לא HDMI או mini display port. ברור לי שזו דרישה קצת אנכרוניסטית, אבל עדיין.

עידן - FPSים וRPGים למיניהם. קשה לי לתת דוגמאות למשחקים שאשחק בעתיד, אבל משחקים קיימים שאשמח לשחק הם COD חדשים, Witcher 3 ו-bioshock infinite, לדוגמא.

פורסם

לכרטיס מסך הזה ספציפי יש יציאת DVI שאליו אתה יכול לחבר את אחד המסכים.

ויש לך מפצל מHDMI לDVI שאתה יכול לחבר אליו מסך נוסף

פורסם

המפרט בסדר, הייתי משנה את קירור המעבד לאחד יעיל יותר(חם אצלינו בקיץ) משהו בסגנון הזה:

http://www.tms.co.il/product/12975

או אפילו זה:

http://www.tms.co.il/product/13144

חשוב שתדע שחלק מהחלקים הם במחיר מבצע לרגל חג הפסח ולאחר החג המחיר לא ישאר אותו הדבר.

פורסם
  • מחבר

עד מתי תופסים המבצעים של פסח, והאם אלה באמת מבצעים משמעותיים ששווה בשבילם לרוץ לקנות, או שיש מבצעים כאלה כל הזמן?

פורסם

עד שנגמר פסח אולי (-:

פורסם
  • מחבר

ערכתי את התגובה שלי, תודה :)

פורסם

לוח האם במבצע עולה ברגיל כ450 שקלים, כרטיס המסך הייתי מעריך שעולה באיזור 900 שקלים ללא מבצע וכונן ה-SSD עולה כ-450 שקלים ללא מבצע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה עידן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים