פורסם 2004 במרץ 521 שנים שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים.אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up.מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים כשאתה מסמן את האפשרות של שיתוף אינטרנט, אתה בוחר שם את הרשת עם המחשבים האחרים, או הרשת עם המודם (אם קיימת כזו)?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר לא הבנתי את השאלה אני מצרף צילום מסך: http://www.boomspeed.com/ozuq/net.JPGבמצב הזה הרשת בין המחשבים מפסיקה לפעול, כאשר אני מבטל את השיתוף היא פועלת כמו שצריך.dial up- החיבור לאינטרנטlan-הרשת הפנימית
פורסם 2004 במרץ 621 שנים אחרי שאתה מוסיף את השיתוף ומאשר, גש ל:Start >> Run >> cmdתקלידipconfig /allותרשום פה את כל מה שרשום שם.
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר הפקודה מחזירה מסך שחור שנעלם תוך שנייה... break לא מצליח לעצור אותו*שני המחשבים מריצים וינדוס אקס פי SP1 עריכה: לאחר משחק עם כתובות הIP של המחשבים הרשת פועלתעריכה 2: אי אפשר לגלוש במחשב השני למרות שהרשת תקינה, ויש פינג בין המחשבים הפקודה ipconfig /all מסרבת להשאר על המסך.
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מוזר מאוד ש-ipconfig /all נעלם לך מהמסך מהר. אתה רושם cmd בחלון ה-Run ורק אז מקליד ipconfig /all נכון?נשאיר את הבעייה הזאת לפעם אחרת.עכשיו: חששתי שהבעייה היא ב-IPים לא נכונים.תוסיף שיתוף אינטרנט, ותגדיר את הרשת בכל המחשבים כמו שמוסבר במדריך פה. אל תשאיר שום דבר על IP אוטומטי. ולא לשכוח במחשבים הלקוחות להגדיר Gateway ושרתי DNS.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים ה"אשף" של XP לעיתים קרובות עשה לי בעיות כי המון דברים הוא לא מגדיר.אני ממליץ בפעם הבאה לכל מי שנתקל בבעיות כאלה ואחרות של חוסר הגדרה ידנית לעבוד ע"פ המדריך ב www.adsl.org.ilיש שם כמעט כל מה שצריך ובד"כ זה פותר המון בעיות וכאב ראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.