פורסם 2004 במרץ 521 שנים שלום, לאחרונה קניתי 512MBDDR 400MHz של TwinMOS, שהצטרפו לסטיק במהירות 333MHZ של סמסונג - אך בנפח של 256MB (ביחד הם 768MB). הרכבתי את הסטיק בצורה נכונה, הפעלתי את המחשב, אך לאחר כל פעולה מסויימת הוא עושה ריסט! כנראה לאחר שהוא כבר אוגר כמות זכרון מסויימת. הורדתי את מהירויות השעון של הזכרונות ל266MHZ והמחשב יציב. מה הבעיה? איך לפתור אותה כדי שאני אוכל לעבוד על 333?מעבד ולוח אם -Athlon XP 1800+ Gigabyte 7VRXP Rev 2.0
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר אני עם ספק של 300W. בכלליות בנוסף למה שנכתב למעלה, זה מה שגם יש לי על המחשב:Geforce4 Ti4200Maxtor 80GBHDDSb Live 5.1כונן סידי וצורב. יהיה בטוח לעשות את זה? אני לא רוצה לגרום לנזק בלתי הפיך.עדכון - העלתי את המתח של הזכרונות ל2.7 ואת המהירות שלהם ל333. עכשיו , המחשב היה עולה באיטיות ופשוט עושה ריסט מייד כשהוא נכנס לווינדוס. החזרתי את המתח ל2.5 ואת המהירויות של הזכרונות ל266, אבל המחשב עשה ריסט שוב כשהוא נכנס לווינדוס! פשוט הוצאתי את הסטיק של הזכרון החדש לבינתיים .. מה לעשות?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים הייתה לי אותה בעיה אם אותו לוח וזיכרונות 333מה"צ...תוריד TOP PRE בביוס... תעשה שהוא ימצא את מהירות הזיכרון לבדובמקום טופ פריפורמנס תעשה פסט...תשאיר תיזמונים של 2T זה עבד אצלי חחח עכשיו כבר לא נשאר כלום מהלוח רק ציפים וחתיכות של הלוח ;D
פורסם 2004 במרץ 521 שנים יכול להיות גם שזה בעיה של הלוחידוע שהתמיכה הכי טובה זה בסטיק הראשון ואחר כך זה מדרדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.