עבור לתוכן

שינוי מקשים בגיימפאד USB

Featured Replies

פורסם

אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי.

אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת).

ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה.

בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די מסיח את הדעת לראות מול העיניים אייקון שמראה שלחיצה על הכפתור העליון תגרום לי לפתוח דלת, אבל כשאני לוחץ עליו אני חותך את האוויר עם חרב.

דרך המשחק אין אפשרות לשנות כלום, פרט לאפשרות בחירה בין גיימפאד למקלדת, אז חשבתי שאולי יש איזו תוכנה חיצונית שיכולה לגרום למשחק לחשוב שאני לוחץ על כפתור X כשאני בעצם לוחץ על כפתור Y.

אגב, אני בד"כ משתמש ב-JoyToKey למפות כפתורים אם צריך, אבל היא לא מאפשרת למפות כפתור גיימפאד אחד לכפתור גיימפאד אחר.

בתקווה, מישהו מכם נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים