עבור לתוכן

החלפת מאוורר למעבד arctic cooling freezer 7 pro‬‏ שגוסס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאוורר מעבד arctic cooling freezer 7 pro בן כמה שנים, שלאחרונה עושה לי בעיות או שהוא לא מסתובב בכלל או שהוא מנסה להתחיל להסתובב ולא מצליח וחוזר על על זה כל כמה שניות מה שיוצר רעש שדי מעצבן, ניסית לשמן אותו כבר כמה פעמים ולנקות אותו מאבק אבל כנראה שזה כבר לא מועיל, אשמח להמלצות עבור מחליף עבורו,

תודה מראש

פורסם

איזה סוקט יש לך? איזה מארז?

פורסם
  • מחבר

סוקט 775 ומארז antec p182

פורסם
  • מחבר

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11477

האם זה אותו מאוורר או דגם אחר מזה שב TMS?

פשוט אייבורי הרבה יותר קרובים לביתי וזה יותר שווה לי בשביל עשרה שקלים

פורסם

כן זה אותו אחד. השאלה איזה חומרה יש לך במארז (איזה כרטיס מסך? האם אתה עושה המהרה למעבד?) כי הוא זורק אוויר פנימה ולא החוצה.

נערך על-ידי ABL

פורסם
  • מחבר

לא עושה המהרה בכלל, וכרטיס המסך הוא ati 4870

פורסם

עזבו את הקמה קרוס, אם אתה קונה באייבורי קח אח את הקטנה 4 או פריזר 13 וסגור את הסיפור. במידה ויש לך מעבד עם tdp יחסית נמוך אפשר גם לקחת בלי בעיה קירור בסיסי יותר.

פורסם

הקטאנה זה הקירור הראשון שהצעתי. הכרטיס הזה חם מאוד גם במנוחה אז הקטאנה עדיף.

פורסם

עם איזה שמן שימנת את המיסב?

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

wd40

פורסם

^הנה בדיוק התשובה, עם WD40 לעולם לא משמנים מיסב ובמיוחד לא כזה שנמצא ליד חלקי פלסטיק.

WD40 מאכל חלקים שונים של פלסטיק ומסב להם נזק, בקשר לשימון המיסב, הוא מושך יותר אבק שנדבק למקום ומתאדה(השמן).

להבא תשמן עם טיפה של שמן מכונות, בהצלחה.

פורסם

זאת התשובה (ככל הנראה) אם הוא שימן בעבר. בד"כ מי שמשמן עם W40 זה מסדר לו את הבעיה אבל רק לזמן מוגבל. כלומר אם בוצע בעבר שימון עם זה על המאוורר הזה, יש סיכוי גבוה שהוא מקרטע עכשיו בגלל אותו שימון בעבר. אגב, יכול להיות שבעיה היא לאו דווקא במאוורר אלא בכבל ההזנה או החיבור - נסה לחבר למקום אחר בלוח במידה ויש.

פורסם

יכול מאוד להיות שהשימון שנגע במרכז המאוורר(בפלסטיק), גרם במשך הזמן להתעווטות המאוורר באיזור הציר ולכן אולי הכנפיים גם לא מסתובבות תקין ובצורה ישרה.

חוץ מזה יש מאווררים שמיוצרים מפוליקרבונט, החומר הזה בשילוב עם שמן נסדק ונשבר, מספיק כמה טיפות שזלגו מהמיסב

לגוף המאוורר ותגיד לו שלום.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

כמה שיותר שקט יותר טוב לי, אז איזה עדיף לי לפי זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים