עבור לתוכן

איך משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד?

Featured Replies

פורסם

הי.

אני עומד לקנות מחשב נייד, ובעמודת הקירור יש לי אפשרות לבחור 2 אופציות:

1. משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד וכרטיס המסך.

2. משחת קירור עם הכותרת: IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds).

המשחה האיכותית יותר עולה תוספת של 25 דולר.

שווה לשלם את זה? אני לא מתכנן OC או משהו בסגנון הזה.

אשמח לעזרה.

פורסם

באיזה מחשב מדובר? אם הוא ידוע כאחד שמתחמם יותר מדי ומרעיש, אולי כדאי לשקול (חפש ביקורות ברשת, בפורומים של הנייד הספציפי). אחרת, לא.

פורסם

הIC ידועה כמשחה מהטובות שיש, אתה כמובן לא חייב ללכת על זה, הסטנדרטית גם תספיק, מה שכן בשביל 25 דולר הייתי הולך על זה.

פורסם

מה שעושה את הקירור למעבד זה הגוף קירור עצמו גם בלי המשחה מה שכן המשחה עוזרת לפזר את החום,

אם תשים משחה בלי גוף קירור המחשב יתחמם לך ב 5 דקות לדעתי אין משחה ששווה 25 דולר אבל זה כבר השיקולים שלך.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא מחשב נייד של חברת CLEVO. כנראה שאלך בסוף על המשחה של IC כי אם אני כבר משקיע 1700 דולר במחשב, לפחות שיהיה קריר.

פורסם

הבדל ביצועים של חומרי קירור שונים מסתכם בכמה מעלות לכאן או לשם כשמהירות המאוורר קבועה. במחשב נייד יכול לקרות שלא יהיה הבדל בכלל (לפחות במאמץ נמוך), כי יש בקרת טמפ' ששולטת על המאוורר : אם המחשב החליט שהוא יעמוד על 50C, המאוורר יתאמץ קצת יותר אם החומר הפשוט יותר ובכל מקרה יעמוד על 50C

אם זה מחשב נייד שמתחמם ברמות שמחייבות אותך לחשוב על חומרי קירור, הייתי שוקל האם לקנות בכלל את המחשב הזה. מחשבים שיש להם בעיות התחממות הם לעיתים קרובות אותם מחשבים שבסוף מגיעים לניסיונות תיקון על ידיי חימום בתנור בגלל הלחמות שבורות.....

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני אישית לא מכיר את המשחה. אבל איכות המשחה תשפיע על גובה הטמפרטורה(הבדל של כמה מעלות) מבלי קשר לאוברקלוק עם הזמן המשחה מאבדת את יכולה ההולכה שלי ומתייבשת, משחה איכותית תחזיק יותר זמן גם בגלל שהטמפרטורה תהיה נמוכה מממשחה פשוטה.. לא יודע אם זה שווה 25 דולר תוספת.. בנוסף, קח בחשבון שהאבק שמצטבר בפנים בכל מקרה יצטבר, פחות אומנם כאשר הטמפרטורה נמוכה(המאוורר יעבוד במהירות נמוכה יותר בהתאם ויכניס פחות אבק פנימה) אבל עדיין יצטבר אבק ותצטרך, לאחר תקופת שימוש מסויימת לנקות אז תחליף משחה בהזדמנות זו. בשורה התחתונה, אני אישית לא הייתי משקיע 25$ על זה, הייתי מוסיף או משדרג משהו אחר (ssd מומלץ בחום

פורסם

אני בטוח שאחרי שבועיים השאלה לא רלוונטית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים