עבור לתוכן

מניעת ביצוע restart\power off

Featured Replies

פורסם

הי.

יש לי כמה מחשבים בעבודה שהבוס מעוניין שלא יכבו או ירסטרטו אותם (או, לצורך הדיון, יכניסו אותם למצב שינה או hibernate). שמשתמשים לא יוכלו לעשות זאת על דעת עצמם וששום תוכנה או כלי אוטומטי (לדוג' עדכוני ווינדוס) לא ינסו לעשות זאת.

אני כן צריך שבמידת הצורך הסיס אדמין שלנו יוכל לעשות ריסטארט באופן יזום.

הדבר נדרש היות שעל המחשבים האלה יש אפליקציה שמשתמשים בחברה צריכים לגשת אליה מרחוק, והיא צריכה להיות זמינה 24\7.

אשמח לעזרה.

פורסם

אפשר להוציא את הריסט משימוש ע"י הניתוק שלו מהלוח אם אני לא מכיר דרך אחרת אולי באמצעות תוכנה.

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שאני צריך: כלי או תוכנה שמונע לחלוטין ביצוע ריסטארט או כיבוי המחשב.

מן הסתם לנתק את הכפתור לא עוזר כי המשתמשים עדיין יכולים לעשות את זה דרך התפריט של הווינדוס...

פורסם

איזה מין גישה מוזרה זאת? אם יש שירותים שצריכים להיות נגישים כל הזמן, אז שירוצו על שרת ולא תחנות עבודה.

חוץ מזה, שום דבר לא מונע ניתוק של כבל חשמל מהשקע בקיר.

פורסם

אני נוטה להסכים איתך - אבל זה לא בדיוק עונה על השאלה שנשאלה כאן

אני מסכים שיש דרך נכונה ודרך עקומה לבצע את הדברים - ואגב לא כל דבר אפשר להריץ בסביבת קליינט סרבר (או יותר נכון לא קל)

פורסם
  • מחבר

גבריאל - תודה על הלינקים, אני אבדוק אותם.

יבגני - זו לא היתה החלטה שלי, אלא האפליקציות שצריכות להיות זמינות לא תואמות לשום מערכת הפעלה חוץ מווינדוס XP. גם לא שרתים. האופציה היחידה היא לקחת משהו כמו שרת HYPER V ולשים עליו מכונת XP, מה שדי מייקר את העסק והבוס לא רוצה את זה.

פורסם

למה חייבים Hyper-V בשביל משהו כזה?

גם אם אין לכם תשתית וירטואלית קיימת, תמיד אפשר להרים instance של Virtualbox. זה הרבה יותר עדיף מלעשות את העבודה בצורה עד כדי כך עקומה.

פורסם

רק כדרך אגב רב (אם לא כמעט כל) הדברים ש"צריכים" XP יכולים לרוץ בכיף על 2003 (הליבה של המערכת זהה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים