עבור לתוכן

התנתקתי מנטויזון (או ככה לפחות הם הבטיחו) מחפש ספק חדש

Featured Replies

פורסם
טוב, הם בבירור שקרנים בני שקרנים. לא הייתי סומך עליהם בדבר.

אין קשר בין מה שרשום שם למציאות בשטח.

במה הם משקרים? אשמח לדעת.
המחיר הגבוהה יותר אפילו לא מעניין אותי. אני רק רוצה חברה שמגלה שקיפות ויושר בהצהרותיה ובהתנהגותה בפועל.
איפה אתה רואה חוסר שקיפות וחוסר יושר?
ומהירות 12 אפשר להשיג ב-8 שקל, דרך אגב (בעבר, לא יודע אם היום).
אצל מי וכיצד? אשמח להכוונה יותר ספציפית מאשר ללכת לקרוא איזה דיון בן 100 עמודים באתר כלשהו שאתה עוקב אחריו כבר שנים.
  • תגובות 52
  • צפיות 15.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה אומרת איפה חח? הרגע אמרתי לך... תסתכל על המחירון. הוא בולשיט אחד גדול!

היה לי ב-10 לפני כמה שנים בנטוויז'ן. ראיתי מס' משתמשים שדיווחו על 8 שקל.

אין לי דרך למצוא לך הפניה במהירות לפוסט לגבות את מה שאמרתי. אני צריך לחפש בדיוק כמוך.

היא לא חברה פופולרית במיוחד, לכן אין הרבה התייחסויות אליה, ורבים מתפשרים על מהירויות נמוכות יותר כמוך, מכיוון שאין הבדל מבחינתם.

קח או אל תיקח זה תלוי בך.

על כל מקרה, מכיוון שאין פוסט לגיבוי, אסייג את הדברים בכך שמודבר בזיכרון שעלול להיות מוטעה.

בכל מקרה אין שום סיבה להסתבך איתם. אין שם שום ערך מוסף.

פורסם
הרגע אמרתי לך... תסתכל על המחירון. הוא בולשיט אחד גדול!
אני חושב שאנחנו לא מדברים באותה שפה. למה המחירון בולשיט אחד גדול?
היה לי ב-10 לפני כמה שנים בנטוויז'ן. ראיתי מס' משתמשים שדיווחו על 8 שקל.
נטוויז'ן זו חברה שגם אם הייתה מציעה לשלם לי 10 שקל בשביל מנוי אצלה לא הייתי לוקח. מבחינתי שתישרף החברה הזו עם כל המשרדים שלה. חלק מהסיבות לדעתי צוינו גם בדיון הזה (ע"י אחרים).
אין לי דרך למצוא לך הפניה במהירות לפוסט לגבות את מה שאמרתי. אני צריך לחפש בדיוק כמוך.
אין צורך לחפש. :)
פורסם
אני חושב שאנחנו לא מדברים באותה שפה. למה המחירון בולשיט אחד גדול?

כשיש חוסר תאימות בין האתר לנציגים בטלפון. תשתדל לעקוב...

בכלל אלו מחירי שחיתות. אני מקבל עצבים רק מלהסתכל על זה חח.

הצד המרוקאי שבי כנראה. ;)

פורסם

פספסתי כנראה - איך אתה יודע מה מציעים הנציגים בטלפון? התקשרת ושאלת?

פורסם

מה שקראתי שאחרים דיווחו. אתה איתי או מה?

נסה ללחוץ על 100 ב-35 או 30 ודווח בעצמך.

מקסימום חסכתי לך כסף בכל מקרה ועברת להוטנט חח.:smile1:

פורסם

מה שקראת שאחרים דיווחו איפה / מתי? באותו שרשור שאתה לא בטוח זוכר מה כתוב בו?

בזה?

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=86654&postdays=0&postorder=asc&start=4005

אני כנראה ממש גרוע או שהשרשור ממש גרוע. כשאני מחפש בו CCC - התוצאה הכי עדכנית היא מלפני שנה ולא מזכירה מחירים. כשאני מחפש 'טריפל סי', אז התוצאות היחידות הן על איזה מבצע באנדל שהיה להם פעם עם בזק (שאני גם זוכר).

אתה בטוח שאתה מדבר על אותו השרשור? אתה בטוח שלא חלמת את המספרים שאתה חושב שראית? ומהם אותם מספרים שראית אם אתה אומר בוודאות כה גמורה שהם כה שונים מהמחירון?

פורסם

קח או אל תיקח זה תלוי בך.

על כל מקרה, מכיוון שאין פוסט לגיבוי, אסייג את הדברים בכך שמודבר בזיכרון שעלול להיות מוטעה.

בכל מקרה אין שום סיבה להסתבך איתם. אין שם שום ערך מוסף.

כבר עשיתי את החיפושים שעשית לפני הפוסט הזה.

לא מצאתי תוצאות רלוונטיות למהירות המבוקשת לכאן או לכאן.

חלמתי לא. אבל אולי החלפתי בינם לבין אקספון, ולכן סייגתי את דברי.

פורסם

עם כל הדברים שכתבת וכל העריכות קשה כבר להבין על מה דיברת ומתי. בכל מקרה לא הצלחת לגבות את הדברים שהצגת בצורה כל-כך חד-משמעית בשום דבר. :nixweiss:

אני חושב שעדיף שפשוט כל אחד ימשיך לעשות את מה שמתאים לו. תישאר בהוטנט, אני אשאר בטריפל סי, לפחות בינתיים. :)

מה שכן, אני מסכים שלמי שמחפש מהירויות גבוהות, המחירים שלהם לא אטרקטיביים בעליל. לדעתי (וזו רק דעתי), הם גם לא יתגמשו יותר מידי אם בכלל. אבל אם מישהו ינסה ויוכיח אחרת - מה טוב.

פורסם

כן, התגלה קצת יותר קשה להוכחה ממה שחשבתי חח.

. אבל אם מישהו ינסה ויוכיח אחרת - מה טוב.

תעשה dry run.

מקסימום תתקשר למחרת ותגיד שהתחרטת.

תהיה החלוץ! הזל לדורות הבאים. :xyxthumbs:

לפחות אם תעבור חברה ביום מן הימים, תשרוף את זה רק בשביל הקטע לבדוק. :)

פורסם
אני בCCC בחבילת 12Mbit. הם סבבה. שום דבר לא חסום. אני מוריד קבוע טורנטים במהירות מקסימלית או קרובה לכך. FHD בסטרימינג לרוב עובד חלק, עם HD ומטה בכלל אין בעיה.

אבל אצלי מדובר באחד המקרים הבודדים שבהם העדפתי לשלם עוד כמה שקלים בחודש (או כמה עשרות שקלים - תלוי איך סופרים) מסיבה אידאולוגית, אז אני עדיין בCCC. :)

המצב אצלי זהה, אני בחבילה הרגילה. גם כמות התקלות שחוויתי אצלהם נמוכה יחסית לבזב"ל ונטוויז'ן.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ,עוד מעט עוברים 24 שעות שהם הבטיחו שלוקח לנתק ובאופן לא מפתיע אף אחד עדין לא ניתק אותי

פורסם

הם תמיד מבטיחים, ותמיד מתנתקים בסוף הזמן שהחוק מאפשר להם, אף פעם לא לפני כן.

פורסם
  • מחבר

וכמה זמן החוק מאפשר להם?

פורסם

2 ימי עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים