פורסם 2014 באפריל 1511 שנים שלום,בתור לקוי שמיעה אני אוהב לשמוע מוזיקה עם אוזניות שאני מחבר למגבר שהגיע עם המערכת רמקולים הנוכחית שלי (פרטים על המערכת והמגבר) והמגבר ספציפית התקלקל מכיוון שאני מגביר את הווליום עד הסוף ושומע נורא חלש. הבעיה היא לא באוזניות מכיוון שאני עדיין מסוגל לשמוע היטב דרך הסמארטפון.לכן במקום להחליף את כל המערכת רמקולים ולהסתפק במגבר שמגיע עם רמקולים החלטתי לקנות מגבר איכותי.את המגבר אני רוצה לחבר למחשב ושאוכל לחבר אליו אוזניות ולשמוע צליל איכותי עם ווליום נוח. לא חזק מדי ולא חלש מדי.אני לא מבין דבר בתחום הזה,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מגבר טוב נוח לתפעול.תודה.
פורסם 2014 באפריל 1511 שנים בוא נתחיל מזה שיציאת האזניות מהמגבר של הרמקולים היא לא יציאה מוגברתואין באמת צורך ביציאה מוגברת (ציינת שהסמאטפון מניע אותם היטב) כך אני מניח שהם בעלי התנגדות נמוכה אתה יכול לחבר את האזניות ישירות ללוח אם / יציאת אזניות בפאנל הקדמי של המארז (אם יש)או לחבר מפצל ליציאה בלוח אם כך שניתן יהיה לחבר את הרמקולים ואת האזניות בו זמנית
פורסם 2014 באפריל 1511 שנים מחבר אני מניח שהיציאה היא לא יציאה מוגברת, אך על הלוח בקרה יש מתג לשליטה בווליום (נפרד מהשליטה שבמחשב) ומתג לבאס.כשאני מחבר את האוזניות ישירות למחשב אני שומע בצורה חלשה, אבל לעומת זאת כשאני מחבר לבקר ומגביר את המתג של הווליום אני שומע יותר חזק וברור מאשר לשמוע ישירות מהלוח אם. כך או כך, הבקר הזה מגביר את הווליום הרבה יותר ממה שחיבור ישיר ללוח אם מספק לי.אשמח להמלצות למגבר, תודה רבה.
פורסם 2014 באפריל 1711 שנים Aune T1 מגבר מנורתי מעולה, עולה סביב 650 ש"ח . ממליץ לחכות לקניה מוזלת ב MASSDROP , כבר חודשים שהוא מככב שם וככל הנראה יחזור לסיבוב מכירות נוסף בקרוב אופציות זולות יותר יהיו bravo v2 עוד מגבר מנורתי נחמד, עולה סביב 250 ש"ח bravo v3 דגם משופר, כולל שליטה בבאס מיד וטראבל. עולה סביב 350 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.