עבור לתוכן

הרחבת זיכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

1. אין דבר כזה מעבד amd phenom q9650 - כנראה התכוונת ל Phenom X4 9650 של AMD.

2. אתה בטוח תרוויח מהגדלת הזיכרון שלך - 2GB היום כמעט ולא מספיקים לכלום - גם לא לעבודה משרדית, אז בטח ובטח שלא למשחקים.

3. זה האתר של הלוח שלך. הלוח שלך תומך בזיכרון DDR2 ובנפח כולל של עד 16GB. בלוח יש 4 חריצי הרחבה לזיכרון. כתבת שיש לך 2 מודולי זיכרון מותקנים, אז צריכים להיות עוד 2 חריצי הרחבה ריקים.

4. כן, זה דיי לא משתלם לקנות היום זיכרון DDR2 פשוט כי הוא כבר לא נפוץ בשוק, ובד"כ ככל שמשהו נדיר יותר כך המחיר שלו גבוה יותר.

5. כרטיס המסך שלך הוא ישן, אבל הוא יחסית בסדר (הוא תומך ב DX10.1 בלבד, אבל זה מספיק למשחקים ישנים). לא ממש משתלם לדעתי להחליפו ב HD 4770 או ב GTS 450 - אתה תקבל שיפור קל לכל היותר. תסתכל בטבלה הזו המציגה דירוג כללי של רוב כרטיסי המסך הקיימים.

בסופו של דבר אתה יכול לקנות זיכרון נוסף מסוג DDR2 (אתה כנראה תצטרך 2 מודולים, שכן אני לא בטוח שהלוח שלך יכול לעבוד עם 3 מודולים, אבל לא בדקתי). במקרה כזה כנראה יהיה עדיף לך לקנות זיכרון משומש (אולי אפילו מ ebay - לדוגמא, שם גם מוכרים זיכרון מתאים חדש, רק צריך שהוא אכן מתאים למחשב שלך), שכן קניית זיכרון DDR2 חדש בארץ כנראה תהיה הרבה יותר יקרה (והרבה פחות משתלמת). בד"כ אני ממליץ שלא לקנות זיכרון גנרי (מחברה לא מוכרת) או מחו"ל (בעיקר בגלל עניין האחריות), אבל במקרה הזה זו כנראה האפשרות הכי משתלמת עבורך.

נערך על-ידי smalul

פורסם

סוף סוף מישהו שמבין היתכוונתי שאולי עדיף לחסוך את זה המערכת ישנה ומחר תהיה בעיה מה שטכנאי יגיד שצריך מחשב חדש

או האופציה הכי טובה ששמעתי להביא מודל מחו"ל לא יקר ואז זה יהיה משתלם לפחות לעבודה משרדית משחקים ישנים באיכות ירודה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם זה יקר להוסיף זכרון ולא בטוח יעזור אז אין לי טעם לשדרג.. אבל יש לי מחשב נייד של HP כמו שכתבתי מעבד I5 3337U 6GB RAM DDR3 1333MHZ וכרטיס מסך INTEL HD 4000. איך הוא לעומת המחשב הנייח?

ותודה לכל העוזרים

פורסם

המחשב הנייח בעיקרון יותר חזק למשחקים חוץ מהזיכרון ראם.

מכיוון שיש לך שתי חריצים פנויים בלוח אם לזיכרון הייתי ממליץ לך לעקוב אחרי זיכרונות יד שניה בלוח הטרייד זון של האתר, יש שם מציאות לפעמים כמו סטיק של 1 ג'יגה ב20 ש"ח. שווה בדיקה.

פורסם
טוב אז אם זה יקר להוסיף זכרון ולא בטוח יעזור אז אין לי טעם לשדרג.. אבל יש לי מחשב נייד של HP כמו שכתבתי מעבד I5 3337U 6GB RAM DDR3 1333MHZ וכרטיס מסך INTEL HD 4000. איך הוא לעומת המחשב הנייח?

ותודה לכל העוזרים

בטח שעוד זיכרון יעזור(כבר אמרתי) וגם smalul
2. אתה בטוח תרוויח מהגדלת הזיכרון שלך - 2GB היום כמעט ולא מספיקים לכלום - גם לא לעבודה משרדית, אז בטח ובטח שלא למשחקים.

אתה יכול גם למצוא זכרונות בTradeZone כמו שדובי770 הציע

אלו למשל עם תדר נמוך יותר משלך אבל מאוד זולים

זכרונות DDR2

^

כל סטיק 20 שקל

קינגסטון KVR667 DDR2 1GB יש שניים כאלה

או אם אתה מעדיף כבר להרחיב ל6GB RAM אז יש לך גם את זה

Hynix 4x2GB PC2-6400 DDR2 800MHZ 240pin

^

המחיר לכרטיס אחד 100ש"ח , אם קונים זוג 180 ש"ח

לגבי המעבד(i5 3337U) הוא כפול ליבה אמנם אבל עדיין חזק יותר מAMD Phenom X4 9650 וגם יצא 4 שנים אחרי.

לגבי כרטיס המסך הHD3870 משמעותית חזק יותר מהמובנה במעבד(Intel HD Graphics 4000).

פורסם

איזה משחקים כבר אפשר להריץ עם HD 4000 של אינטל? בשביל משחקים אתה צריך כרטיס גרפי נפרד.

אם אתה שואל אותי מחשב נייד עם משחקים לא כל כך מסתדר לי אתה יכול להריץ אבל כל ההגדרות צריכות להיות נמוכות.

לנושא עצמו זיכרון יד שניה הכי משתלם עבורך אגב גם 6GB זה לא מעט למשחקים בקטגוריה שלך ככה שאני לא יודע אם זה משתלם

תראה איזה משחק אתה משחק תרשום בגוגל ותוסיף אחריו דרישות מערכת.

עריכה:

היתבלבלתי קצת בנושא בכל מקרה זיכרון יד שניה הפיתרון הכי משתלם.

נערך על-ידי AmitDanan

פורסם

אתה באמת שואל? יש Age of empires 3 וכל מיני משחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים. ברור שFPS מהשלוש שנים האחרונות בקושי יזוז אבל המובנה מספיק חזק.

פורסם

שים לב לא טענתי שאי אפשר לשחק איתו להפך הוא יריץ לך גם משחקים כמו בטלפילד3 אבל בהגדרות נמוכות

כנראה שאתה תצטרך להיתפשר על הכל.

עריכה:

בגדול אתה לא תהנה מימנו.

נערך על-ידי AmitDanan

פורסם

האמת שיש לי מחשב עם HD4000 רק בחודשיים ולא ניסיתי לשחק בו חוץ מאסטרטגיה. נחמד לדעת שהכ"מ המובנה כ"כ חזק (כמובן באופן יחסי)

קראתי שהמובנה החדש של אינטל (הדור הבא) יהיה מקביל לgtx 260m זה הIRIS?

נערך על-ידי דובי770

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים