פורסם 2014 באפריל 1411 שנים שלוםקיבלתי מחשב HP 250 G1 אני רוצה להתקין עליו SSD (כנראה ארכוש 120GB). יש עליו ווינדוס 8 ואופיס חוקי. אני לא יודע איך למצוא את המפתח שלהםאני רוצה להתקין מחדש על הכונן החדש אבל אין על המחשב מדבקות עם סיריאל נאמבר בכלל. אני יודע איפה לחפש אבל אין.יש אפשרות למצוא בתוך המחשב את המספרי רישיון של התוכנות הנ"ל לשם התקנה מחדש?או לחילופין יש אפשרות לעשות שכפול של כל המידע הקיים על הדיסק ישר לתוך SSD שהמערכת הפעלה תעבוד?בתודה וחג שמחדובי
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים מחבר אין שם. כל הסיבה שאני מבקש את הפתרון הנ"ל או דומה לו כי אין כלל מדבקה רק מדבקה שקופה שכתוב עליה WINDOWS 8
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים ממה שידוע לי מחשבים מסוימים היום מגיעים אם key צרוב בחומרה. אני לא יודע אם הוא יעבוד אם כל וינדוס שתנסה להתקין מדיסק או רק אם גרסאת ה OEM של המחשב
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים המפתח אכן צרוב על השבב של ה-uefi.כשאתה מתקין windows, המפתח במחשב שלך יזוהה ע"י ההתקנה והאקטיבציה תתבצע אוטומטית.
פורסם 2014 באפריל 1511 שנים מחבר תודה רבה!!עובד מצוין. עכשיו רק נותר לרכוש SSD. ע"כ אתייעץ בפורום המתאיםחג שמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.