עבור לתוכן

שאלה לגבי סוג עבודה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

קיבלתי את המייל הבא מאינטל ואני לא מצליח להבין מה כוללת העבודה, איזה ניסיון היא תיתן לי ועד כמה היא תעזור לי בעתיד:

[INDENT]הי,
אנו רוצים לעדכנך כי החלטנו לפתוח עמך בתהליך גיוס למשרת סטודנט/ית למרכז פיקוד ובקרה באינטל קרית גת.
מרכז השליטה והבקרה אחראי על ניהול מצבי שגרה וחירום בכל אתרי אינטל בישראל. בשגרה - ניהול המבנה במצבי שגרה, עבודה בחדר הבקרה, אחריות על עבודה סדירה, אחריות על אבטחת מידע, אכיפת נהלי בטיחות בחברה וניהול שוטף של הבניין. בחירום - ניהול אירועי חירום כגון אירוע חבלני, פלילי, אירועי רפואה, אירוע הצלה וכימיקלים. התפקיד כולל אחריות על פרויקטים שונים בתוך ומחוץ לצוות, ביניהם פיתוח, הטמעה ומעקב של תהליכים ונהלים, ואחריות על צוות אבטחה חיצוני. התפקיד מותאם לסטודנטים, והעבודה הינה גמישה במסגרת משמרות.
[/INDENT]

מישהו יכול להאיר את עיני?

האם היא רלוונטית לסטודנט בהנדסת חשמל?

תודה רבה!

פורסם

אם היית בצבא זה תפקיד של סמב"ץ. אתה יושב בחמ"ל מקבל דיווחים ומעביר אותם הלאה. בארגון אזרחי כמו אינטל זה בסך הכל לבדוק שהשומרים מסיירים מסביב למפעל נגיד בלילה או ביום, לקבל החלטות מי יש לו אישור להכנס עם רכב ושטויות כאלה.

הדבר היחיד שאני יכול לראות פה שרלוונטי לסטודנט בהנדסת חשמל, זה אם אתה רוצה לעבוד בחדר הבקרה של חברת חשמל פעם, אולי זה ייראה להם ניסיון רלוונטי. מעבר לזה, זה בסך הכל "מאבטח משודרג".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים