פורסם 2004 במרץ 421 שנים הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה
פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני לא ממש בטוח שיש אותו מתחת ל 1200 שקל...איפה אתה גר?כנס לאתרים של חנויות מחשבים באינטרנט..הנה קצת..http://www.tapuz.co.il/index/MaarivProceed.asp?c=126
פורסם 2004 במרץ 421 שנים 1300 זה בערך המחיר שהוא נמכר כרגע...זה אחלה כרטיס קול... יש לי אחד כזה במחשב (לא פרו)איכותי ביותר...
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר כן אני יודע..... כרגע יש לי אינספייר 6600 (6.1) עם כרטיס קול אונבוארד.... זה מאוד מאוד מאוד מתסכל..... אני פשוט חייב את זה
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אני יכול להשיג לך אחד ב 1100-1200 ש"ח וגם אני מרעננה.שלח לי הודעה אם בא לך .
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר תודה אחי שלחתי הודעה. תענה לי שמה, ולכל השאר אני רוצה אחד חדש לא משומש או משהו
פורסם 2004 במרץ 521 שנים הפלטינום פרו זה האמאמאמא של הצעצועיםזה פשוט צעצוע כל הפאנל הזה... כי הוא כאילו אמור להיות מקצועי.. והביצה שלי יותר מקצועיתעם אתה מחפש כרטיס קול טוב לעריכה ודברים כאלה רד מהקריאייטיב מהר
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר מעולם לא אמרתי שאני מחפש כרטיס קול להקלטה. אני צריך את רוב היציאות והכניסות של הפאנל וזהו.אני אשאר עם הקריאטיב תודה רבה, ואולי תסביר לי למה לא כדאי קריאטיב?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים למה שלא תקנה את ההרקולס GTXP ותחסוך גם..?הוא אומר שלדעתו הקראטיב, עם הרבה פיצרים, מעט איכות
פורסם 2004 במרץ 621 שנים כי הקריאייטיב זה צעצוע זה למהתקנה את הGTXP בדיוק כמו שקום אמר... חצי מחיר ויהיה לך מעולה
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר אממממ סבבה אין לי בעיה.... אבל אני צריך אינפוטים של RCA ומיקרופון ועוד אינפוט, וגם ראק...... ומה ההבדלים ביניהם?
פורסם 2004 במרץ 621 שנים לGTXP יש כניסת RCA סטריאופונית וכניסה למיקרופון ויש לו ראק חיצוניכל הכרטיס בחוף למען האמת... הכרטיס בפנים הוא רק החיבור למחשב... חבל שלא עשו לו גרסא של פיירוויר...בכל מקרה יש פה באתר ביקורת על הGTXPתקרא
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר כמה דברים: אני צריך בתמיכה בEAX 3 (לפחות) כיון שיש לי כמה משחקים התומכים בו, כמו כן, בגלל שיש לי 6.1 אני צריך dolby digital EX וDTS ES דברים שאין על הכרטיס...אני אישית מעדיף את הקריאטיב עד עכשיו, אבל אם יש איזשהו הבדל באיכות; בבקשה תציין אותו.אז אם יורשה לי (ואני חושב שיורשה לי (חחחחחח)) הGTXP לא ממש תומך את הצרכים\חומרה שלי......תודה רבה לכל מי שכתב את התגובות ותודה מראש לאלו שיכתבו....אמממ אני לא רוצה להקפיץ, אבל כבר עברו שלוש ימים ולא שלחו שום הודעה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.