פורסם 2014 באפריל 1111 שנים שלוםיש לי בעיה, המחשב מקבל חשמל המאוררים עובדים אבל הרמקול לא משמיע קול שאין בטריה ואין כרטיסי זיכרוןהכל התחיל בזה שרציתי להוסיף זיכרון למחשב, ניסיתי להוסיף ולהוריד והיה ציפצופים, עכשיו הרמקול לא מצפצף בכלל ואני לא יודע לאתר את התקלה, מה אני עושה?
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים הרמקול שמצפצף נמצא על הלוח ? אם לא, יכול להיות שהוא פשוט התנתק מכל ההתעסקות אם המחשבניתקת במקרה כבלים כמו כבל 4pin או 8pin שנותן מתח למעבד או שהכבל יצא קצת ?תחזיר למצב המקורי. יש משהוא ?תפעיל את מהחשב אם מעבד, בלי זיכרון בכלל. מצפצף ?איזה ספק יש לך (דגם + חברה), האם יש קבלים מופחים על הלוח ובתוך הספק ? (אם את פותח את הספק כדיי לבדוק, אל תיגע במעגל שיש בתוכו - יכול להיות מתח)
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים מחבר הרמקול שמצפצף נמצא על הלוחבדקתי את כל הכבלים שהכל מחובר טוב.הוצאתי את כל הזיכרונות - לא מצפצף, הוצאתי את הבטרייה עם זכרון אחד - לא מצפצף, הוצאתי את כל הזיכרונות ואת הבטרייה - גם לא מצפצףלפי מה שאני רואה הקבלים במצב תקיןהדגם של הספק - atx 500 הדגם של הלוח אם gigabyte ga-8ie-p1000g
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים של איזה חברה הספק ? מה ההספק שהמחשב מוציא ממנו (איזה מעבד וכ מסך) ?האם הלוח התעקם בצורה מורגשת כשהכנסת זיכרון ?
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים הבאת סתם תמונה של ספק, הספק בתמונה בכלל מתיימר להיות 450W ושלך 500W. האם אתה מתכוון לזה שהספק שלך הוא סתם קופסה אפורה מחברה לא ידועה (ספק גנרי) ?אם כן זה מעלה את הסיכוי שיש בעיה אם הספק, תנסה להשיג ספק תקין אחר ולבדוקבכל מקרה יש כמה רמות שונות בספקים הגנריים, של איזה חברה זה שעומד אצלך ?האם בדקת אם יש בו קבלים מנופחים ? (אם אתה פותח את הספק תהיה מודע לזה שיכול להיות בו מתח אחריי שאתה מנתק אותו מהחשמל, לכן אל תיגע ברכיבים בפנים)
פורסם 2014 באפריל 1211 שנים כהראה ספק גנרי כלשהוא - ספק של חברה לא ידועה שבדרך כלל הוא באיכות נמוכהפתח אותו (אם כללי הזהירות שצריך) ותעבור על התוכן שלו אם רואים משהוא שרוף, כמו כן אם אתה יכול תצלם ותעלה תמונה
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים הייתי מציע לפרק את המחשב ו(הכל כולל הכל) להרכיב אותו מחדש עם מעבד+קירור+כרטיס מסך+סטיק זיכרוןלדעתי זו בעיה בלוח אם או בספק כוח. אני הייתי נמנע מלפתוח את הספק כוח בשלב הזה (אתה עלול להתחשמל אם אתה לא מבין מה אתה עושה)
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים מחבר טוב הנה עידכון קצר..החלפתי ספק ועדיין אותה בעיה שום דבר לא משתנה המחשב לא מצפצף אני סגור ב-90% שזאת בעיה של לוח אם תקול
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים יכול להיות, ויכול להיות שלא תקין גם הספק (גם אם הוא יעבוד אם הלוח החדש !)
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים גם המעבד חשוד.אנליזהhttp://hwzone.co.il/community/threads/357734-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A7%D7%A6%D7%A8#.U16C_q7ap4w
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.