פורסם 2014 באפריל 1011 שנים רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה.תודה מראש.
פורסם 2014 באפריל 1011 שנים ההגירה מחלונות 8 ל8.1 היא למעשה התקנה מחדש אשר מוחקת את התוכנות אשר אינן של מיקרוסופטתוכנות אדובי נשארות
פורסם 2014 באפריל 1011 שנים ההגירה מחלונות 8 ל8.1 היא למעשה התקנה מחדש אשר מוחקת את התוכנות אשר אינן של מיקרוסופטתוכנות אדובי נשארותמה ? מאיפה המידע הזה ?זה לא נכון !!
פורסם 2014 באפריל 1011 שנים מחבר אכן התחלתי לעשות ונתקלתי במסך הנ"ל, מה שגרם לזה שאבטל.למה הוא מחזיר לוינדוס 8?מיכאל אתה טועה, אני עדכנתי והכל נשאר.האם ידוע על בעיות תאימות שהעדכון האחרון הגדול יצר?
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים אני קצת מבולבל....התגובות פה מעורבות, יש אנשים שביצעו את העדכון ויכולים לומר בדיוק מה השתנה אצלם אם בכלל?תודה לעונים.
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים הצילום שהבאת הוא של איפוס מערכת ולא של עדכון כזה או אחר. תוכנות שלא הותקנו דרך החנות ימחקו. מה אתה מנסה לעשות?
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים מחבר אני רציתי לעשות ריענון של וינדוס.בלי קשר, כשעדכנתי לפני 4 חודשים מוינ 8 ל8.1 הוא השאיר את כל התוכנות שהיו מותקנות.
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים הצילום שהבאת הוא של איפוס מערכת ולא של עדכון כזה או אחר. תוכנות שלא הותקנו דרך החנות ימחקו. מה אתה מנסה לעשות?שאתה אומר תוכנות, זה כולל את סטים, אוריג'ין וכל מה שמותקן דרכם?
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים ^ אוקיי התשובה די ברורה לי...אבל ברשותך אני רוצה להבין איך העניין בדיוק עובד...מה קורה עם הקבצים הישנים? (של התוכנות/המשחקים)הם נמחקים? נשארים במערכת ללא יכולת שיחזור/הפעלה?כי אם זה ככה, אז לא עדיף כבר לבצע התקנה חדשה של מע' ההפעלה?(כולל העידכון כמובן)כי בעצם מה שנשאר זה "קבצי זבל" של תוכנות שלא הותקנו דרך החנות, אז מה הטעם לעדכן בלבד ולא להתקין את כל המע' מחדש?
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים חבל שנמשיך לזרוק נחושים באוויר. אתה מוזמן לקרוא את הדוקומנטציה הרלוונטית ולעדכן כאן.
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים חבל שנמשיך לזרוק נחושים באוויר. אתה מוזמן לקרוא את הדוקומנטציה הרלוונטית ולעדכן כאן.העניין הוא שלא מצאתי ברשת מידע בנוגע למה ששאלתי.אני משוכנע שיש פה משתמשים שביצעו את העדכון והייתי שמח אם הם יוכלו לשתף אותי במידע.בכל אופן באתר של מיקרוסופט לא מצאתי מידע על כך, וחשבתי שפה זה המקום :-)תודה בכל זאת על העזרה.
פורסם 2014 באפריל 1111 שנים אתה מדבר על רענון windows (התמונה שמולטיקור הביא) או על העדכון האחרון ממיקרוסופט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.