עבור לתוכן

דרוש מפרט ב3000 ש"ח ועוד אחד ב4000

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, כונן SSD, צורב, ספק ומערכת הפעלה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה אבל עדיף מבאר שבע (למרות שאני מכיר רק את KSP וIVORY)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא ממש, אני מניח שכל מחשב היום מגיע עם USB3 וSATA3.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא שדרוג מסיבי אבל אולי של זיכרון+כרטיס מסך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

הוספתי בתגובה האחרונה שלי עוד מחשב.

פורסם

איזה כרטיס מסך וספק יש בשרותך?

פורסם
  • מחבר

460GTX 1GB

Hec 600w (לא זוכר את שאר הפרטים)

פורסם

הכרטיס שברשותך מספק אותך? לדעתי הוא יתקשה בהגדרות גבוהות במשחקים שציינת ויוכל להריץ אותם בהגדרות בינוניות.

פורסם
  • מחבר

אני יחליף אותו בעתיד אבל כרגע הוא מספיק

פורסם

אוקי, קח בחשבון שאם לא ניסית אותו במשחקים כמו באטלפילד 4, אתה עלול להתאכזב.

אוכל להרכיב כרגע מפרט עם בסיס חזק, אם תראה שהכרטיס לא מספק אותך תצטרך לרכוש אחד חדש ואיתו הייתי ממליץ גם ספק.

ככל הנראה עברו כמה שנים על הספק הזה שהוא היה פעם נחמד וסביר אבל לא הייתי סומך עליו לסחוב כרטיסי מסך בינוניים ומעלה.

אגב תבדוק אם שווה לך ואתה יכול להעלות את התקציב, יש כרגע מבצעים ממש טובים ב-TMS על כרטיסי מסך ושאר רכיבים לרגל חג הפסח.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעלות ל3 וחצי והספק הוא מלפני שנתיים.

אם אפשר אז גם עוד מחשב ב4000 בלי ציוד הקפי גם למשחקים ׁ(אותם נתונים כמו שרשמתי בתגובה הראשית*

ראיתי את הדיון הזה, מה אתם חושבים?

בנוגע לכרטיס רשת, כל לוח אם מגיע עם אחד מובנה או שאני יכול לבחור סתם אחד שתומך בתקנים החדשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים