עבור לתוכן

אוזניות IN EAR עם גומי שלא יוצא?

Featured Replies

פורסם

קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?

פורסם

באיזה אוזניות השתמשת בעבר ומה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר
באיזה אוזניות השתמשת בעבר ומה התקציב שלך?
היו לי פעמיים JBL, ואז קניתי SKULLCANDY שהיו זולות וזאת הייתה דיי טעות.

תקציב 100-200~

פורסם

senhiser cx series

פורסם

^^

לי יש את ה-CX300II, אחלה אוזניות.

לגבי קצוות הסיליקון, ברוב האוזניות שמכבדות את עצמן, הסיליקונים האלה יוצאים ומתחלפים.

איך אתה מאבד את הסיליקונים? אתה לא אמור להוריד אותם כל פעם, אתה מוצא את הגודל שנוח לך ו...זהו.

פורסם
  • מחבר
^^

לי יש את ה-CX300II, אחלה אוזניות.

לגבי קצוות הסיליקון, ברוב האוזניות שמכבדות את עצמן, הסיליקונים האלה יוצאים ומתחלפים.

איך אתה מאבד את הסיליקונים? אתה לא אמור להוריד אותם כל פעם, אתה מוצא את הגודל שנוח לך ו...זהו.

לרוב זה קורה כשאני מכניס לכיס/מוציא או כאוזניה אחת נופלת מהאוזן אז היא נתקעת במשהו והסיליקון הזה יורד..

פורסם

יש לי את ה senhheiser cx 275 אוזניות מעולות גם כן והגומי לא יוצא

הייתי ממליץ על הshure srh215 אבל הם ממש חורגות מהתקציב. הcx275 הם ממש מעולות ושמע ממש איכותי גם כן.

חג שמח

פורסם
לרוב זה קורה כשאני מכניס לכיס/מוציא או כאוזניה אחת נופלת מהאוזן אז היא נתקעת במשהו והסיליקון הזה יורד..

אז כנראה האוזניות שהיו לך היו מאוד לא איכותיות.

בסנהייזר שלי זה לא קרה אף פעם, צריך למשוך דיי חזק כדי להוציא את הסיליקון.

פורסם

אני משתמש בדבר הזה כבר כמה שנים, האוזניות לא מסתבכות, הטיפים לא נופלים, והן לא הולכות לאיבוד.

http://www.ebay.com/itm/New-Hard-Case-Bag-Storage-For-shuffle-3rd-4G-Earphone-Headphone-Earbuds-SD-Card-/141012073659?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20d4f97cbb

http://www.ebay.com/itm/New-Pocket-Hard-Case-Storage-Bag-For-Earphone-Headphone-Earbuds-SD-TF-Card-/380672321858?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item58a1d6a942

אני מגלגל את האוזניות זריז על היד, את 2 הקצוות של האוזניות אני מכניס לתוך הרשת/תא שבתוך הקייס, ואת שאר הכבל מחוץ לרשת. כל התהליך לוקח 5 שניות.

לא יודע איך הסתדרתי בלי זה.

פורסם

עם ה-CX300-II מגיע נרתיק דמוי-עור עם פטנט נחמד לפתיחה וסגירה...

CX_300_II_silver-45d208780d24f5ed7c6d70bdca546ae9.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים