עבור לתוכן

מפרט גיימינג מלא עד 6000!

Featured Replies

פורסם

:s0432:

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני...

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG כבדים ואסטרטגיה... פשוט שמשחקים ברף גבוהה יוכלו לרוץ על המחשב בצורה טובה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג X:

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים חיובי! עכבר, מקלדת, ומסך! חשוב לי שהעכבר יהיה ברמה גבוהה, לפני שנהרס לי המחשב הייתי משתמש בMX518 וברייזר דיימונדבק, עם QCK. חשוב לי שזה יהיה ברמה גבוהה... אני בכלל לא מעודכן בציוד שיש היום... אבל סומך עליכם

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט בגדול אני צריך הכל. את כל החבילה. אין לי בכלל, בכלל מחשב ואף חלק של מחשב. גם לא מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא הייתי אומר שזה הכי חשוב שיש, אבל בכל זאת המחשב נמצא בחדר שינה שלי, היה נחמד אם הוא לא היה עושה רעשים של משאית

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא נראה לי...

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות הרכבת מחשב בחנות עדיף כי אני לא יודע איך להרכיב ואני גם קצת מפחד להתעסק עם זה שאני לא אהרוס X:

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים, אין העדפה, בעניין הזה אני סומך עליכם בעיניים עצומות. אני גר באיזור הקריות. יש לי אפשרות להתנייד לאיזורים כמו חיפה-נשר ועכו נהריה אם יהיה צורך...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד חודש פחות או יותר...

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)יף אממ.. מעדיף שחיבורי USB יהיו מהירים, לגבי השאר אני באמת לא מבין בזה כלכך. אני פשוט אשאיר את זה למי שיכין את המפרט...

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד הכל יכול להיות אני לא יודע כלכך אבל עדיף שיהיה אפשרות שדרוג, אבל אלא אם כן זה בא על חשבון האיכות של המחשב כיום, אז לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשובים לי ספק כוח חזק מאוד וקירור איכותי! יש לי טראומה מזה מהמחשב הקודם... אללה ירחמו...

אני סומך על העזרה שלכם ממש, אני יודע לא ללכת לחנויות ולבקש מהם להרכיב לי מפרט משלהם כי זה אסון, אז באמת שתודה לכם, ואם אפשר לעשות כמה וכמה מפרטים שאפשר יהיה להשוות מה הכי טוב/משתלם?

שוב - בגדול התקציב הוא עד 6000. אם יש משהו שישפר את המחשב, וצריך לחרוג קצת כדי שיעוף לי הסכך והמחשב יהיה טיל אז בסדר... אבל אם לא, אז עדיף להישאר על ה5500-6000.

תודה חברים!!! :hi:

פורסם

ביקשת מפרט לעוד חודש, לא יודע אם יש עניין לחכות עד אז, ובכל זאת, הנה מפרט למחשב חזק ושקט. לא כללתי רמקולים (לא ביקשת...). יש כאן חיסרון מסוים והוא שחלק מההנחות כאן הם במבצע לפסח.

אז, או שתזמין לקראת סוף החג, או (אם אתה מתכנן לחכות עוד קצת, להחליף את הכרטיס מסך מ-290 ל-280X ע"מ לספוג את עליית המחיר).

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪890

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪122

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪240

מארז:

באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪1899

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪435

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מקלדת:

Wired Keyboard 200 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪40

עכבר פרו-גיימינג:

Logitech G500 Gaming Laser Mouse USB - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪199

מסך:

Dell 23" LED U2312HM IPS HUB USB2.0 Pivot Silver

כמות: 1 - מחיר: ₪827

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6064

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5943 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3cr9xgaq

פורסם
  • מחבר

אממ מצטער על הבורות אבל אפשר לשאול מה זה כונן אופטי? ולמה יש 2 כוננים קשיחים? יש אחד של טרה בייט ונוד אחד של 120 גיגה

ואני מחכה עם הקניה כי רק ב1 לחודש הבא נכנס לי כסף.. באסה טיל

- - - תגובה אוחדה: - - -

ותודה לך אחי! אפשר עוד אופציות חברים או משהו שאפשר לשפר? אגב מה ההבדל בין 290 ל290x?

פורסם

1. הכונן האופטי במקרה הזה (כמו ברוב המוחלט של המפרטים) הוא צורב DVD/CD, שמאפשר לך לקרוא דיסקים מסוג CD ו DVD וגם לצרוב כאלו (על מדיות ריקות מתאימות כמובן).

2. היום מומלץ לקחת כונן קשיח מכני בנפח גדול של 1TB או 2TB שבו יהיה כל המידע (מסמכים, תמונות, סרטים וכד') וכן תוכנות שלא מופעלות בתדירות גבוהה. בנוסף מומלץ בחום לקחת כונן SSD, שהוא כונן אלקטרוני לחלוטין (אין בו חלקים נעים), דבר שהופך אותו להרבה יותר מהיר, ולכן מתקינים עליו את מערכת ההפעלה (שתעלה יותר מהר) ואת התוכנות שבשימוש תדיר. רק שיהיה ברור - כוננים מכניים הרבה יותר זולים מכוננים מסוג SSD, ולכן המחיר ל GB בכונן SSD הרבה יותר גדול.

3. ההבדל בין כרטיסי המסך R9 290 ו R9 290X הוא בעיקר בתדרי העבודה של הליבה והזיכרון. בעיקרון ההפרש בביצועים של ה R9 290X לעומת ה R9 290 לא ממש משתלם בהתחשב בהפרש המחיר בינהם. אתה תמיד יכול לשאול בפורום כרטיסי מסך אם אתה רוצה עוד מידע, אבל שניהם כרטיסי מסך טובים לשוק המשחקים.

4. מומלץ לקנות עכשו כי עכשו יש מבצעים לפסח ואי אפשר לדעת אם אחרי החג המחירים יעלו.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות אחי אני ממש מתבאס על זה... המענק שלי מהצבא ייכנס רק ב1 לחודש הבא... אני מקווה שהמחירים יישארו באיזור הזה X:

ותודה על ההסבר! קלטתי תכיוון עם הSSD הזה... מתוחכם :D

אתם חושבים כולם שהמפרט הראשון הוא המפרט הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה? במארז הזה ראיתי שיש 2 מאווררים, זה מספיק? והספק של ה550W.. גם הוא יספיק? זה לא מעט?

וואו איזה סרט! רק עכשיו קלטתי שהבחור לא כלל מסך במפרט הראשון... שכחתי להגיד שאני גם צריך לדחוף מסך בתקציב הזה, על העכבר אפשר לוותר אני כבר אקנה את הרייזר דת'אדר בחודש הבא או משהו ובנתיים אני אהיה עם איזה עכבר אשך כזה.

אהה... עריכה שלישית... טוב הבחור כן כלל מסך פשוט לא שמתי לב..

פורסם

smalul, עקפת אותי עם ההסבר...

lirgeh, תבדוק טוב שלא חסר משהו, או שלא תזמין את אותו פריט פעמים... (יש עכבר במפרט, שלא תזמין עוד אחד).

פורסם

בסה"כ מדובר במפרט דיי טוב מבחינת חומרה (בלי להתחשב במחירים, שמשתנים כל הזמן ובפרט עכשו עם כל המבצעים לפסח). אם זה היה מחשב עבורי, אני הייתי משנה בו 2 דברים:

א. אני הייתי דווקא הולך על ה ARCTIC Freezer i11 במקום על ה ARCTIC Freezer 7 Pro Rev. 2 מכמה סיבות:

1. המחיר שלהם כמעט זהה (למעשה ARCTIC מוכרים את שני הקירורים באותו מחיר, אבל איכשהו בארץ ה i11 עולה יותר, באתר של TMS - עוד 13 ש"ח).

2. ל i11 יש פלטה אחורית, דבר שהופך אותו לקצת יותר יציב ואת כל המחשב בטוח יותר להובלה.

3. לפי האתר של ה Freezer i11, ה i11 יעיל ושקט יותר לעומת ה Freezer 7 Pro Rev. 2.

בנוסף, ה i11 אמור להתאים למארז - המארז Define Mini תומך בגופי קירור עד גובה 16 ס"מ בעוד שה i11 הוא בגובה של 13 ס"מ בלבד, כך שלא צריכה להיות בעיה מהבחינה הזו.

ב. הייתי לוקח דיסק קשיח של 2TB ולא רק של 1TB, אבל כאן מדובר כבר בתוספת של כ-120 ש"ח.

מבחינת הספק - מדובר ספק של 550W של חברה מוכרת, ועוד אחד בעל תקן Gold, כך שהוא אמור להתאים לכרטיס המסך.

בקשר לציוד ההיקפי (מקלדת ועכבר) - תמיד מומלץ לבדוק בפורום ציוד הקפי מה הכי מתאים ומשתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים