פורסם 2004 במרץ 421 שנים אהלן אהלן,אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעםבדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול)יש לי AMD 64 3000512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8GIGABYTE K8VT800 PROספק כח של COMPUCASE 6A19ATI 9000 PROושאר הדברים הרגילים
פורסם 2004 במרץ 421 שנים לפחות תיתן דוגמה של כזה מסך כחול, אנחנו ממש לא יכולים לנחש מה הבעיה בלי שום פרטים.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר שתי דוגמאות שקרו לי ממש בשעה האחרונה:PFN_LIST_CORRUPTPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAבינתיים הספקתי להחליף דרייבר של ATI ל3.9, מה שכמובן לא עזר
פורסם 2004 במרץ 421 שנים "0x0000004E: PFN_LIST_CORRUPTThis indicates that the memory management Page File Number list is corrupted. Can be caused by corrupt physical RAM.""0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREARequested data was not in memory. An invalid system memory address was referenced. Defective memory (including main memory, L2 RAM cache, video RAM) or incompatible software (including remote control and antivirus software) might cause this Stop message, as may other hardware problems (e.g., incorrect SCSI termination or a flawed PCI card)."המקורוכמובן גוגל.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים try more voltage to the memory, but not too much 0.1V,0.2V max. both page fault and *** corrupt are memory issues.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים MEMTEST86 זה לא 100%, היה לי מקרה אחד שהוא טען שסטיק תקין אבל החליפתי אותו בסטיק זהה לו לחלוטין והבעיות נגמרו.אם לא מוצאים פיתרון אחר צריך לנסות להחליף זיכרון גם אם הוא עובר את הבדיקות.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר בינתיים שיחזרתי GHOST שהיה לי משלב מוקדם בהתקנה, בלי הרבה עדכונים ודרייבריםואין תקלות עד עכשיויש לכם איזה רעיון איך לטחון את המחשב ככה שעד יום ראשון אני אדע אם זה הדרייברים או הזכרון?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים תפעיל תוכנת מאמץ! PRIME95 תאמץ את המחשב שים לכמה שעות טובות ותראה אם הוא יציב!בהצלחה!
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר הבעיה חוזרת שוב ושובלמרות שלא מצאתי בעיה בזכרון זיגזג החליפו לי אותו וזה עדיין קורההCPU לא מתחמםמה כדאי לבדוק עכשיו?
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אם שיחזור של גוסט פותר את הבעיה אז זה כנראה לא בחומרה.החלפת דרייבר או אולי חטפת איזה וירוס ?
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר GHOST לא פתר את הבעיה, היא חזרה בסוף שבוע, מאז החלפתי את הזכרון לטיסק אחראיך אני יכול לזהות באיזה חלק הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.