עבור לתוכן

בעיה בהתחברות לREPEATER

Featured Replies

פורסם

לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX.

הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת.

אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח.

יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה?

אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.

פורסם

destination host unreachable (תראה כמה פשוט לא לצעוק בכתיבה) אומר שלא ניתן להגיע עוד בשכבה השנייה לממיר.

יש לך גישה לממשק ניהול של הציוד שמחובר אליו?

פורסם
  • מחבר
destination host unreachable (תראה כמה פשוט לא לצעוק בכתיבה) אומר שלא ניתן להגיע עוד בשכבה השנייה לממיר.

יש לך גישה לממשק ניהול של הציוד שמחובר אליו?

לא צעקתי בכתיבה פשוט כתבתי עם caps lock :cheesy:

וכן, יש לי גישה לממשק ניהול הציוד אם הבנתי את הכוונה שלך אז הציוד זה ראוטר של edimax שמתפקד בתור מגדיל טווח.

פורסם
  • מחבר
ואתה אתה רואה את הממיר שטבלת ARP שלו?

אני מצטער אבל לא הבנתי את השאלה, אני לא מבין גדול בתחום אז אם תוכל להיות יותר ספציפי זה יעזור לי.

עריכה:בדקתי וקראתי קצת על זה וכשאני עושה במחשב המקורי בCMD arp -a אז הממיר לא מופיע וגם הראוטר לא מופיע.

פורסם

אני מדבר על טבלת הARP של הנתב שמחובר לממיר.

כאשר אתה מקבל את ההודעה הנ"ל בaשליחת ping, זה אומר שלא ניתן להגיע ליעד ברמת מציאת כתובת הMAC שאליה צריך לפנות כדי להגשת לכתובת IP.

ARP מבצע את השאילתה הזאת ע"י תשאול של כל נקודות הקצה בהודעת broadcast.

למשל: אתה שואל "אצל מי נמצאת הכתובת ?1.2.3.4" ואז יש או ממשק רשת או מתג שלמד את הכתובת ואמור "הכתובת נמצאת אצל ab:cd:fg:12:34:56".

אין לך דרך, ברמת המיתוג, להגיע ליעד הזה מסיבה כלשהי.

מה כתובת המקור וכתובת היעד אצלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים