עבור לתוכן

** צופים בשידורי ספורט פיראטיים? צ'רלטון רוצה את הפרטים שלכם

Featured Replies

פורסם
למה לי?

יש לי עידן+ בשליטה מלאה דרך מדיה פורטל עם ממשק צפיה והקלטות הרבה יותר טוב ממה שיש לכל חברה אחרת בשוק להציע - ובחינם לחלוטין.

שידורי ספורט אני רואה דרך האינטרנט.

בגלל זה:

.

כל פעם שיש משחק מעניין אני מחפש בצורה אקטיבית את האפשרות לצפות בו באיכות גבוהה ובתשלום - אבל האופציה הזאת פשוט לא קיימת.

אז האופציה כן קיימת. רק בלווין.

ובגלל שההתקנה זולה וזה בא עם בונסים נוספים, אז למה לא? טוב שיהיה.

ממיר עידן עולה כמעט כמו התקנת צלחת לווין בסיסית.

פורסם

התקנה של צלחת לווין על בניין בדירה שכורה זה לא פיתרון מעשי. מה גם שאין לי שום רצון או צורך לקבל את ה"בונוסים" האלה. כתבתי כבר, עידן+ מתממשק למדיה פורטל שלי ואין שום פיתרון אחר שמציע את זה - גם לא הוט/יס. מבחינתך זה בונוסים, מבחינתי זה חיסרון ומגבלה.

פורסם

הערוצים החופשיים משודרים גם בלווין. אתה רק צריך כרטיס לווין בשביל להתממשק עם המדיה פורטל שלך.

וקרא גם את השורה האחרונה בפוסט הקודם שהוספתי.

פורסם

"ממיר" העידן שלי (שזה פשוט משהו קטן שנראה כמו דיסק און קי) עלה לי 10$ באיביי.

מי יתקין לי צלחת לוויין + כרטיס למחשב (בעידן+ יש לי אפשרות להתקן USB חיצוני [כמו שאכן יש לי] ואז הוא יכול להתאים גם ללפטופ) ב-40 שקל?

מה גם ששוב - אני לא רואה בזה שום יתרון על פני עידן+ החינמי, שלא דורש התקנה פיזית קבועה ולא עולה כסף.

פורסם

הכרטיס לווין שלי עלה 90 שקל. לא הפרש גדול מהסטיק שלך. ובהרבה מקומות הקליטה של עידן מסריחה.

בעיקרון אף אחד אפילו לא צריך להתקין לך צלחת, כי קרוב לוודאי יש לך יס בבניין ואתה פשוט יכול להתחבר לפיצול.

וגם ערוצי עידן החינמיים בלוויין לא עולים כסף. לא נראה שהנק' הזאת חלחלה או שכן?

ואני יודע שיש לך סטיק, אבל דיברתי בהשוואה למחיר של ממיר, מה שרוב האנשים עם טלוויזיה בסלון עדיין רוכשים.

וכן, רק לערוצי עידן ולצפייה במחשב לסטיק USB אין תחרות.

"הפתעה רבה".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים