פורסם 2014 באפריל 811 שנים שלום.סוג המחשב:נייחמערכת הפעלה:windows 7 32 bitיש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות.של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאנימפעיל את המחשב אני לא שומעאת הצפצוף של הזכרונות והווינדוסלא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאיםללוח שלי?תודה.
פורסם 2014 באפריל 811 שנים ASUS P5KPL - Specifications4 x240-pin DIMM, Max. 4 GB, DDR2 800/667 Non-ECC,Un-buffered MemoryDual Channel memory architecture*When installing four DDR2 DIMM modules, install only single-sided memory modules.**When installing total memory of 4GB capacity or more, WindowsR 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended. פה אתה יכול לראות רשימה של דגמים של זכרונות שנבדקו על הלוח שלך(זה לא אומר שדגמים אחרים שלא נבדקו לא יעבדו)Memory/Device Supportאתה רואה הודעה מסוימת במסך כשאתה מנסה להפעיל את המחשב?הזכרונות הם DDR2?ניסית לחבר בחריץ אחד רק זיכרון של 2GB או 1GB ולראות אם המחשב עולה?יש לך 4 חריצים בלוח 2 שחורים ו2 צהובים, אתה מחבר את הזכרונות לחריצים שהם באותו הצבע?מאחר והמקסימום זיכרון שלוח האם שלך מקבל הוא 4GB וכשמתקינים 4GB צריך להתקין 4 זכרונות של 1GB אז אני לא ממש בטוח אם הלוח יכול לקבל 2GB+1GB למרות שזה 3GB ולא 4GB . נערך 2014 באפריל 811 שנים על-ידי rony2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.