עבור לתוכן

דעתכם על לוכד יתושים Moel אקולוגי?

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יתושים לא אוהבים צמחים כמו רוזמרין ולבנדר (ויש גם אחרים אם ריח חזק יותר והשפעה על היתושים בהתאם). פשוט לשתול בכמויות מסביב לבית

יתושים נמשכים למים עומדים, במיוחד מים מלוכלכים. כמה מקומות שרצוי לבדוק : בוילרים על גג שטוח (נזילות או פליטות של שסתום ביטחון שמצטברות ועומדות על הגג), אדמה מחוץ לבית (נזילות מברזים וצינורות), מקומות שאליהם יוצא הצינור מים מהמזגן, מכסים של גופי תאורה (מים שנשארו מהגשמים), עציצים גדולים, ביוב (קופסאות לא תקינות בלי מחיצה בתוך הבית / חיבור כיורים ללא סיפון מאפשרים ליתושים לעבור ממערכת הביוב לתוך הבית, מכסים שלא סגורים כמו שצריך על צינורות בחוץ מושכים יתושים לשם), יציאות חירום של מקלטים (בתחתית של המעבר בין המקלט והיציאה בחוץ יש לפעמים מקום שיכולים להגיע אליו מי גשמים וכדומה)

אם קוטלי יתושים אתה אכן מעשן פסיבית את כל מה שנשרף שם, לא נראה לי מומלץ.... חוצמזה, בקוטלים הקטנים הרבה פעמים משתמשים במכפילי מתח על קבלים בשביל המנורה ו/או הרשת החשמלית. מעגל כזה קטן פשוט ובעיקר זול אבל הוא לא יכול להוציא זרם גבוה - אם משתמשים במעגל כזה למנורה ניתן לצפות לזה שהיא לא תחזיק זמן ארוך (הפעלה של פלורסצנט בזרם נמוך יותר ממה שצריך שורפת אותו), אם משתמשים לרשת החשמלית יכול לא להיות לו מספיק כוח לחשמל במהירות דברים שנכנסים לשם. בקוטל גדול בדרך כלל הפלורסצנט עובד על מעגל נורמלי של פלורסצנט אם סטרטר, והרשת החשמלית מחוברת לשנאי שיכול להוציא זרם לא קטן ולפוצץ כל מה שנוגע בה

הדברה - למה להרעיל את עצמך + את הגינה ?

פורסם

דרך אגב במכשיר שלי הרשת החשמלית יחסית צפופה כך שגם היתושים הקטנים נופלים שם, כל שבועיים מרוקן מגירה עם כאלו שנפלו חלל.

הדבר שאני הכי שונא הוא להיות עייף מת, אתה נכנס למיטה ואז אתה שומע זזזזזז ליד האוזן, מאותו רגע, אני לפחות, מכריז על מצב מלחמה וקם לקרב :pissed:

פורסם
^ברור. מה עוזר מאוורר תקרה?

במהירות גבוהה פשוט קשה להם לעוף ברוח ולהתביית עליך.

דרך אגב במכשיר שלי הרשת החשמלית יחסית צפופה כך שגם היתושים הקטנים נופלים שם, כל שבועיים מרוקן מגירה עם כאלו שנפלו חלל.

הדבר שאני הכי שונא הוא להיות עייף מת, אתה נכנס למיטה ואז אתה שומע זזזזזז ליד האוזן, מאותו רגע, אני לפחות, מכריז על מצב מלחמה וקם לקרב :pissed:

לא יודע מה זה צולה, המכשיר החשמלי שלי צלה את כל היצורים חוץ מיתושים שלא התקרבו אליו בכלל.

פורסם

אני יודע בוודאות שהוא צולה את הקטנים גם, אני מזהה אותם לפי הרעש של החישמול ורואה אותם גם במגש.

אני חושב שזו הוכחה מספקת:D:

CsY0ok5.jpg

2QpjRHN.jpg

czCbXVu.jpg

פורסם

כזה היה לי, רק יותר גדול. אני לא יודע אם הקטנים יתושים, הגדול נראה כך. כנראה אצלי יש יתושים מוטנטים.

פורסם

אין חרק נחמד שאוכל יתושים?

פורסם

עכבישים. חוץ מחרקים גם עטלפים ולטאות אוכלים אותם

פורסם
quote_icon1.png

פעם אחת נלכד לי שם פרפר בגודל של נחליאלי, הוא התחשמל במשך איזה דקה המסכן.

:(

quote_icon2.png

למה לא הצלת אותו?

לי זה קרה עם מקק... לקח כמה דקות וריח

הייתי עסוק ב'להציל' את אישתי...

אגב פעם שהייתי באילת עם חברים נעקצנו יומיים , ביום השלישי מישהו לקח חצי לימון ותקע בו ציפורן (-התבלין-) אל תישאלו אותי למה.. מה שהוכח שזה פשוט עובד!!!!

אולי זה דומה למה שכתבתם כאן על הרוזמרין.

אבל זה עובד! הצעתי את העצה למישהו שהיה נעקץ המון וזה פשוט הפסיק!!

פורסם

עוד לא נתקלתי בקטלן שמטפל ביתושים. נסיון של 20 שנה - ואין כזה.

הם פשוט לא שמים על האור, הם מחפשים רק בני אדם.

חב"לז ועל הכסף.

פורסם
  • מחבר
עכבישים. חוץ מחרקים גם עטלפים ולטאות אוכלים אותם

אני צריך להעסיק כמה בבית. מגורים חינם, אוכל חינם והם לא צריכים משכורת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לי זה קרה עם מקק... לקח כמה דקות וריח

הייתי עסוק ב'להציל' את אישתי...

אגב פעם שהייתי באילת עם חברים נעקצנו יומיים , ביום השלישי מישהו לקח חצי לימון ותקע בו ציפורן (-התבלין-) אל תישאלו אותי למה.. מה שהוכח שזה פשוט עובד!!!!

אולי זה דומה למה שכתבתם כאן על הרוזמרין.

אבל זה עובד! הצעתי את העצה למישהו שהיה נעקץ המון וזה פשוט הפסיק!!

איפה אני אמצא את דבר הזה?

עוד לא נתקלתי בקטלן שמטפל ביתושים. נסיון של 20 שנה - ואין כזה.

הם פשוט לא שמים על האור, הם מחפשים רק בני אדם.

חב"לז ועל הכסף.

כנרה זה משתנה מסוג היתוש או לפחות מאיזור לאיזור

כשהייתי בבסיס צבאי, חבר תמיד היה שם קוטל בלילה וזה היציל אותנו פשוט (היינו 3-4 בחדר)

תמיד כשהיינו פותחים דלת, היינו שומעים סידרות של התחשמלויות של יתושים הנכנסים.

שאלה: אתמול הזמנתי MOSQUITO TP11 והיום הודיעו לי שמשלוח יתבצע רק אחרי חגים ואמרתי שאחכה.

עשיתי טעות? כי יש 14 של ביטול עיסקה ואם מוצר לא יגיע או ינסו למרוח אותי...

לא יודע, קניתי מרפאלי ויש להם מוניטין טוב מאוד.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני עם ה-MOSQUITO TP11 והוא עושה עבודה טובה מאוד,

בעיה קטנה זה שבלילה הוא מאוד מסנוור.

בנוסף - מומלץ להניח אותו במקום מוגבה בחלל החדר.

מכשיר לא זול, אבל אני מרוצה.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל יתושים בכלל לא נמשכים לאור, אלא לדברים כמו ריח גוף, ]ליטת פחמן מהנשימה וכו' ולכן הקטלנים לא יעילים נגד יתושים אלא רק חרקים כמו עשים ויבחושים.

פורסם

יש צמחים נגד יתושים לא בדקתי אם עובדים, אין כמו רשת יש פתרונות רשת גם לחלונות בלי מסילה נוספת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים