עבור לתוכן

התייעצות לגבי מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום!

כבר די הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב. השימוש הכי כבד בו הוא גיימינג, בעיקר WoW, עם פזילה לכותרים כמו Titanfall ו D3.

כרגע אני מריץ E8400 בסטוק, 4 ג'יגה ראם ו6870. משחק ברזולוציה של 1680X1050.

בגדול, תכננתי לחכות לMaxwell וכרטיסי מסך ב20NM, אבל נראה שהם לא ממהרים לבוא.

עד שהם יגיעו, אני מרגיש צורך עז (כנראה שזה בעיקר בראש) לפנק את עצמי במערכת חדשה.

אחרי ההקדמה הארוכה, השאלה היא איזה מבין המעבדים עדיף ולמה, i3-4130 או G3220. התכנון הוא להשתמש במחשב עד שיצא הדור החדש, ואז כנראה להפוך אותו לLanbox, או מכונת Steam.

לפי הביקורת הזו, נראה שהG3220 נותן עבודה לא רעה בHD. האם למישהו יש השגות לגביו או לגבי ההחלטה בכלליות?

תודה מראש

נ.ב. אני מתכנן לזרוק לתוכו גם איזה משהו בסגנון 7950 במקום ה6870.

נערך על-ידי Blabber

פורסם

ה-G3220 לא יהיה שדרוג משמעותי מה-E8400 שיש לך. עשית לו OC?

פורסם
  • מחבר

לצערי אני משתמש בP43, והמקסימום הבריא שאני יכול להגיע אליו הוא 3.6. והוא לא הכי יציב (כנראה) בגלל שיש לי מיקס זכרונות על ארבעה סלוטים.

שקלתי לחפש לוח P45\X48 יד שנייה, אבל ירדתי מהרעיון בעקבות המחיר והתועלת השנויה במחלוקת.

האם הG3220 הוא באמת לא שדרוג מספיק משמעותי לשנה הקרובה? הביצועים אצלי כרגע די לא משהו, יכול להיות שבכלל כ.מסך טוב יותר הוא הפתרון הזמני?

פורסם
  • מחבר

ב WoW בסצנות עם כמות אנשים ואפקטים, אני נופל לכיוון ה 10FPS לפעמים, עד כמה שידוע לי אלה סצנות כבדות למעבד בעיקר. לרוב משחק על 30-40 חלק ומעלה, עד ל90 כשאין הרבה מסביב.

במשחקי יריות (BF3 לדוגמה), לפעמים בטוויצ'ים של המצלמה יש לי לאגים מעצבנים של גרפיקה.

פורסם

אל תסתכל על פחות ממרובע ליבות.

אני מציע לך לפתוח דיון בפורום מפרטי מחשב ולהתייעץ בשדרוג.

פורסם
  • מחבר

אם ככה, כנראה שהשדרוג לא רלוונטי. מרובע ליבות הופך את הסיפור ללא משתלם כפתרון זמני, ולא מספק כפתרון טווח רחוק (וFX6300 סתם לא משתלם בארץ).

אתה בעצם אומר שאני אמשיך לחוות נפילות FPS אלא אם כן אלך על מרובע ליבות?

פורסם

כל קנייה אחרת תהיה לא משתלמת במיוחד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. כנראה שבעיקר רציתי לפתוח כמה קופסאות חדשות :)

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים