פורסם 2014 באפריל 711 שנים שלום,יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי.בהדלקת המחשב עוברים מעל 5 דקות עד שהוא מתחיל לעלותעל המסך רשוםMSI MotherBoard V-classPress <Tab> to switch to POST or <DEL> to run BIOS Setupלאחר כדקה וחצי המסך מתחלף למסך שחור עם סמן מהבהב. לאחר כארבע דקות המחשב מתחיל לעלותנתוני המחשבלוח האם של MSI עליו רשום K9N6SGM-VNVIDIA MCP61 Chipset/VGA Driversקישור לפרטים על לוח האםhttp://uk.msi.com/product/mb/K9N6SGMV__K9N6PGMFI__K9N6PGMF.htmlכרטיס מסך, Nvidia GeForce 8400 GS512MB RAMWindows XP SP2 or SP3
פורסם 2014 באפריל 711 שנים זאת בעיה בתהליך הPOST. תנסה לנתק רכיבי חומרה ולראות אם אתה מצליח להתמקד על מקור הבעיה ע"י בידוד.
פורסם 2014 באפריל 911 שנים מחבר לא נשאר תקליטור בכוננים.יש לי שני צורבים. אחד CD ואחד DVD. אחד מהם "נעלם" מרשימת הכוננים / ספריות במחשב. האם זה קשור לעליה האיטית של המחשב?מקווה שבסוף שבוע אוכל לנתק רכיבי חומרה ולמקד את הבעיה.
פורסם 2014 באפריל 911 שנים יכול להיות שהכונן האופטי ש"נעלם" לא תקין, דבר שאכן יכול להסביר את הבעיה בהפעלת המחשב - המחשב מנסה לזהות את הכונן, אבל בגלל התקלה הוא נתקע בלולאה כלשהי.בדוק את החיבורים של הכונן האופטי , ואם אפשר - תחליף אותם. אם הבעיה נפתרה - אז התקלה היא באחד הכבלים. אם הבעיה לא נפתרה - נסה לחבר את הכונן לחיבור SATA אחר בלוח. אם זה פותר את הבעיה - יש לך בעיה בחיבור ה SATA המסויים הזה בלוח.אם הבעיה לא נפתרה - הכונן כנראה תקול. ליתר ביטחון בדוק אותו במחשב אתר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.