עבור לתוכן

איך מגיעים לממשק ההגדרות של מודם DSL-2500U?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הבשורות הטובות: הצלחתי סוף סוף להתחבר לאינטרנט. הבשורות הפחות טובות: הראוטר הזה מקרטע.

קצת יותר פרטים. כדי לקבל גישה לאופציה של ממשק ידני (כלומר אשף שמאפשר להגדיר ידנית את פרטי החיבור, לא ממש הממשק הרגיל של הראוטר) צריך לנתק את החיבור מהראוטר למודם וללחוץ Next. כך עשיתי וגם כאן נראה היה שבשלב החיבור הראוטר נתקע לנצח. לאחר שחיכיתי עשרים דקות ולא הייתה התקדמות השארתי אותו כך והלכתי לישון. בבוקר כשבאתי לבדוק את המצב גיליתי להפתעתי שהראוטר הצליח בסוף להתחבר. עד כאן לא מרשים במיוחד, והקרטועים רק ממשיכים. השלבים הבאים (הגדרת רשת פנימית וסיום) לקחו הרבה יותר זמן ממה שראיתי אי פעם בראוטרים אחרים ובמקרים רבים הדף הגיע ל-time out והיה צריך לרפרש אותו כדי לגרום לראוטר לנסות שוב ולהתקדם. הכבדות והאיטיות בעצם מתחילה מהשלב הראשון (תמונת המסך הראשונה) ועד לסיום התהליך. זה נראה כאילו המעבד של הראוטר עובד ב-5% מהמהירות שבה הוא אמור לעבוד. נראה לי מתבקש לעדכן קושחה, אבל בצורה שהראוטר מגיב זה נראה לי די בעייתי. מצד אחד אני לא מעוניין לקחת סיכון ולהשאר אולי עם לבנה, ומצד שני המהירות הזו לא לעניין. רעיונות?

פורסם
  • מחבר

יש מצב. כשאגיע הביתה אנסה לבדוק אם יש לראוטר ממשק דיגנוסטיקה. אם לא, אז כנראה שפשוט אקח אותו בחזרה לחנות.

פורסם
  • מחבר

עדכון: שדרגתי קושחה וכל הבעיות נעלמו. לא רק זה, אלא שאני מקבל מהירות של 29MB/s ‏(!) בהעברת קבצים ממחשב שמחובר ישירות לראוטר, למחשב שמחובר עם כרטיס רשת אלחוטי AC. אני מרוצה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים