עבור לתוכן

רשת של מחשבים ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB.

מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד

אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה...

הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת!

אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה!

אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!!

תודה!

פורסם

אם החיבור אינטרנט עובר דרכו אתה לא יכול

אם אתה מתכוון לפריצה לא תקבל פה מידע על זה

פורסם
  • מחבר

אז קודם to make things clear אין לי שום כוונה לפרוץ לאף אחד לשום מחשב ואני לא רוצה עזרה בזה!

מה שאני כן רוצה לעשות מכיוון שאני סטודנט ואני צריך את האינטרנט ללימודים (אנחנו עובדים עם מערכת אונליין מתוקשבת), הוא ברגע שהוא עוזב את הבית ומשאיר את התוכנת P2P שלו פתוחה עלמהירות העלאה של 9 מתוך 9.6kbs אני מעוניין להוריד לו את המהירות העלאה שאני אוכל ללמוד ולא לקבל דקות שלמות של לחכות לכל אתר להפתח.

בקיצור, אני אובד עצות הבן אדם משקר לי ואני לא מתכוון לפרוץ לו לחדר או משהו כזה.

החיבור של האינטרנט הוא על השרת הראשי והוא מעביר את המידע לhub ואח"כ אלינו אם זה מה ששאלת.

מישהו שמבין יוכל לעזור לי בבקשה?

פורסם

אין דרך אחרת מלבד להתקין תוכנת הגבלת מהירות על השרת הראשי

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג איזו תוכנה עושה דבר כזה דבר? לי אין מושג. יש למישהו שם של תוכנה שיכולה לבצע פעולות כאלו?

תודה

פורסם

חפש בגוגל bandwidth limiter

פורסם

BANDWIDTH CONROLLER

kליתר דיווק,ויש לינק אליה באשכול קישורים חשובים שנמצא בסטיקי למעלה.

פורסם

Bandwidth Controller

זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מאוד.

קישור להורדה: http://download.com.com/3000-2085-10188776.html?part=107681&subj=dlpage&tag=button

לא כדאי שאני אתחיל למנות את כל הת'רדים שכבר שאלו על זה... עשיתי את לא מזמן, הרשימה הייתה די גדולה. והיא רק הולכת וגדלה מרגע לרגע.

בקיצור: קצת להסתכל מסביב אנשים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים