עבור לתוכן

נייד בתקציב 5000 ש"ח. האם כדאי לחכות חודש לרכישה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה?

כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש :)

בכל מקרה להלן התכונות של הנייד

* מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום)

* רזולוציית המסך? לא יודע

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה

* משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA

* Bluetooth? לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. רצוי גם ssd (הבנתי שאולי כדאי שהכל יהיה SSD?)

* כונן אופטי?לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. יש צורך אבל לאחריות ארוכת טווח בארץ

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל חשוב שהמחשב יחזיק למשך תקופה של שנים רבות. הנייד בו אני משתמש כיום הוא lenovo t60 שאצלי מ2007 ועובד סבבה פשוט כבר לא מסוגל להריץ באופן חלק את התוכנות שאני צריך כיום. וגם הרבה משחקים לא עולים עליו בגלל כרטיס גרפי ישן

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם . אם אפשרי שהחום ייצא לא מלמטה? המחשב יהיה מונח הרבה פעמים מנסיון על המיטה ואולי על דשא..

מחיפוש בKSP נמצא המחשב הזה שאולי יענה לדרישות

http://ksp.co.il/?uin=22463

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ניתן לומר שאפשר לרכוש ב1400 דולר שיכלול גם אחריות בינלאומית ל3 שנים לפחות (אבל שהאחריות הזו תהיה מוכרת גם בארץ - הבינלאומית... שמעתי מחבר שעשה הרחבת אחריות באיזושהי חברה אבל לא קיבלו לו את ההרחבה בארץ אלא רק את המקורית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים