פורסם 2004 במרץ 421 שנים משהו כזה ואחרי זה אני עושה ריסט הווינדוס כותב שמערכת "התאוששה מבעיה חמורה"....ולחצתי על MORE INFO והוא הפנה לקובץ של DUMPMINI או משהו כזה...מישהו יודע מה זה??? זה קורא לי כשאני משחק באיזשהו משחק וזה אף פעם לא קרה לי לפני זה (רק ביומיים האחרונים)אין לי מושג מה זה (אני אנסה לבדוק וירוסים אבל לא נראה לי :-\ )תודה.
פורסם 2004 במרץ 421 שנים גש למיקום הבא %SystemRoot%\Minidump ובדוק מה הרישום לגבי הודעת השגיאהכמו כן מהו המספר של הודעת השגיאה, ואיזה מערכת הפעלה יש לך(אולי לינוקס)
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר גש למיקום הבא %SystemRoot%\Minidump ובדוק מה הרישום לגבי הודעת השגיאהכמו כן מהו המספר של הודעת השגיאה, ואיזה מערכת הפעלה יש לך(אולי לינוקס)אממ אכפת לך לכתוב איפה זה בדיוק? 8) יש לי ווינדוס XP.... PROבפעם הבאה שזה יקרה (נקווה שלא תיהיה) אני אכתוב ואביא את מספר השגיאה , תמונה אם אפשר.... :-\
פורסם 2004 במרץ 421 שנים תבדוק שכל המאוררים עובדים והמעלות בגבול הבטוח.עידכון דריברים לא יכול להזיקתבדוק תיזמוני זיכרונות ותריץ בדיקת וירוסים ונגד Spywares.
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר מעבד 57 (לא בזמן שהוא במאה אחוז) הוא מגיע עד 60 במאה אחוז...לוח אם 45...פעם זה היה הרבה יותר המעבד היה בדרך כלל על 65 ובזמן עבודה עד 70 וזה אף פעם לא עשה לי את השגיאה או שגיאה שקשורה למעבד...עשיתי סריקת וירוסים ואין כלום :-\אממ מה זה תיזמני זכרונות?? ???תודה
פורסם 2004 במרץ 521 שנים אתה ניגש להתחל->הפעלה ומעתיק את מה שרשמתי לך %SystemRoot%\Minidump המערכת כבר תמצא את המקום.וburton מי אמר לך ששמי הוא SEAN PAUL כמו כן זה לא נכון.אם אתה רוצה לדעת מי אני אתה יכול לפנות אלי בפרטי
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מצורף לך מאמר (לא מאמר פשוט)http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;314084
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר הקישור כותב לי שהדף לא ניתן להצגה זמנית....מה עכשיו מאמר באמצע החיים? ;Dאתה יודע מה אני אמור לעשות?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים זה בגלל שאנשים עדיין לא למדו לכתוב לינק בעזרת כפתור ה- הנה הלינק המתוקן http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;314084
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר טוב יש לי שמה פול הוראות והסברים מפורטים (בהרחבה) אבל לא ראיתי משהו שמסביר מה הבעיה או מה זה אומרMEMORY DUMP....אתם יודעים מה צריך לעשות או שאני חייב להסתכל בכל המספרים והאותיות שכתבו לי שמה... (ולהבין אותם) [אני יודע אנגלית ;D רק שיש שמה יותר מדי שטויות כמו שמיקרוסופט אוהבים לעשות]ראיתי שהם מסבירים איך לעשות EVENT LOGאז לעשות את זה ולהביא לפה? (תוכלו לעזור) מישהו יודע על מה מדובר? :-\
פורסם 2004 במרץ 621 שנים שמע הפרטים שתקבל לא כל כך יעזרו לך.יש כלי מיוחד של מיקרוסופט שמפענח אחד לאחד את הודעת השגיאה אבל אנשים מן השורה לא יבינו איך מפרשים את התוצאות זה נועד יותר למהנדסים של מיקרוסופט.כמו שאמרתי המאמר לא כל כך פשוט והוא נועד יותר למהנדסים או אנשי התמיכה של מיקרוסופט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.