עבור לתוכן

דרוש מפרט ב5000 ש"ח לתכנות + משחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות בVisual Studio אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק בהגדרות גבוהות אם אי פעם יהיה לי קצת זמן... :)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פרנסה, Visual Studio, SQL Server, MySql, Photoshop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה ו3D shooters

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 9-10, המחשב יהיה בחדר השינה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה, עם הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תמיד קניתי מזיגזג אבל לא ממש משנה לי...

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 16 גיגה זיכרון, 250GB SSD, USB3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני בעיקר הולך לעבוד על המחשב וחשוב לי שהוא יוכל לסחוב כמה חלונות VS במקביל עם כמה בסיסי נתונים שעובדים ברקע, בעבודה יש לי i5 3470 3.20GHz עם 16 גיגה זיכרון והוא סוחב יופי...

כמו כן אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק בהגדרות גבוהות כשיש לי זמן.

בקשר לכרטיס מסך אם הוא יוכל לתמוך ב3 מסכים במקביל זה יהיה מצויין כי כרגע מחוברים למחשב מסך וטלוויזיה ואני רוצה לקנות עוד מסך בעתיד הקרוב..

ושאלה קטנה לסיום, כדאי לחכות לסדרות החדשות של אינטל/NVIDIA?, מתי הם אמורים לצאת?

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪890

קירור למעבד:

Scythe NINJA 3 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪150

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪240

מארז:

באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪670

כרטיס מסך:

MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪1330

קשיח למחשב שולחני:

WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪393

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח

כמות: 1 - מחיר: ₪765

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5232

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5128 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tb875eu1

אם אתה מעוניין לנצל את החריגה, אפשר לקחת את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/13260 בעוד 570 ש"ח.

בנוגע לכרטיסי מסך חדשים, לא הייתי מחכה. ה"סדרה השווה" צפויה לרבעון האחרון של השנה - אז מדובר בכמה חודשים טובים במקרה הטוב, סביר יותר להניח 2015. הכרטיסים הראשונים שיצאו למיטב הבנתי מהפרסומים לא יהוו שיפור ביצועים גדול על הנוכחי, ולא בטוח אם ומה יהיה השינוי במחיר של הכרטיסים הנוכחיים. חוץ מזה יש מבצעי פסח בחנויות השונות (TMS, startpc) אז נראה שעכשיו זה זמן די טוב דווקא לקנות מחשב.

פורסם

המפרט שהצעת לא טוב, כללת שני סטיקים של זיכרון על לוח בעל רק שני סלוטים, מה שאומר שברגע הרכישה הוא איבד את יכולת השדרוג.

בנוגע לכרטיס המסך הוא מוגזם, מה גם שלתוכנות עריכה כאלו ואחרות עדיף לקחת כרטיס NVIDIA משתלם שיתן מענה בגזרת התוכנות שמשתמשות ב-CUDA, למרות שלא

צויין איזו גרסת פוטושופ(CS6 עובד טוב גם עם AMD).

בנוסף למשחקי אסטרטגיה לא צריך כרטיס חזק שכזה, למרות שהוא במבצע משתלם מאוד, עדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים או אפילו לחסוך.

קירור המעבד אמנם במבצע, אך אין פה אוברקלוק או מעבד מותאם ולכן עדיף לחסוך את הכמה עשרות שקלים האלו.

עדיף להחליף את הכונן הירוק(האיטי) ולקחת באזור אותו מחיר קשיח 2 טרה של סיגייט.

פותח הדיון, עדיף שתרשום באילו בשחקים תשחק למשל ובאילו הגדרות באותם משחקים?

פורסם
  • מחבר

היי

קודם כל תודה רבה על התשובות :)

באמת הייתי מעדיף שתהיה אופציה להוסיף עוד זיכרון בהמשך, הוספת זיכרון והחלפת כרטיס מסך אלו השדרוגים היחידים שעשיתי במחשבים שלי, אם צריך יותר מזה אני פשוט אקנה מחשב חדש, עד עכשיו זה עבד יופי כי סחבתי כל מחשב 5-6 שנים..

בכרטיסי מסך תמיד היה לי NVIDIA ותמיד הייתי מרוצה אז אני מעדיף להישאר איתם אלא אם זה ממש לא כדאי

בקשר למשחקים האמת שאני לא יודע מה להגיד כי אני לרוב עובד וזה נדיר שיוצא לי לשחק אבל כשיש לי זמן לשחק אני רוצה להנות מזה עם הגדרות גבוהות (על פילטרים אין לי בעיה לוותר), ובקשר לאיזה משחקים אז כשיש לי זמן אני לרוב תופס איזה משחק אסרטגיה או יריות שקראתי עליו ביקורות טובות

גרסת הפוטושופ היא CS6

למעבדים החדשים של אינטל כדאי לחכות?, יש איזו הערכה מתי הם אמורים לצאת?

תודה רבה רבה על העזרה :)

פורסם

ראה הערות בתחתית התגובה.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 839/822

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 447/438

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11...

כמות: - 1 - 317/311

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11...

כמות: - 1 - 317/311

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N660OC-2GD - Gigabyte - Geforce GTX660 GPU - 2GB GDDR5 192 bit memory - PCI-Express 3.0 interface - WINDFORCE 2X cooler - Du...

כמות: - 1 - 880/862

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 774/759

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - (ST2000DM001)...

כמות: - 1 - 406/398

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-550W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 550W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive ...

כמות: - 1 - 629/616

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 125/122

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

SH-S224DB - Samsung - SAMSUNG DVD-RW Burner - Up to 24X write speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 80/78

4814.00 / 4718

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=1848

הערות:

לדעתי אין טעם להשקיע בכרטיס יקר כיוון שאתה משחק בתדירות נמוכה, הכרטיס שכללתי יתן לך הגדרות גבוהות במשחקי אסטרטגיה ואחרים.

הקפיצה הבאה בכרטיס מסך תעלה לך עוד כ300 שקלים(לשיקולך):

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N760OC-2GD

נכללו רכיבים שקטים ומארז מבודד רעשים משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים