עבור לתוכן

בעיה בחיבור מסך dell בחיבור DisplayPort לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך של dell u2412m יחסית חדש(נקנה לפני 4 חודשים) חיברתי את המסך לכרטיס מסך בכבל dvi שקיבלתי עם המסך והמסך נדלק והכל בסדר. הבעיה היא שקניתי היום כבל displayport 1.2 רגיל שמתאים לכניסה בכרטיס מסך שלי וגם ליציאה שיש במסך אבל שאני מחבר את הכבל המסך לא מזהה את הכבל ואין תמונה.ניסיתי כמה פעמים והלכתי לפי ההוראות שבאות עם המסך אבל ללא הצלחה.

כמובן שבמסך החלפתי את הdvi ל-dp ומשום מה זה עדיין לא עובד.חיפשתי פיתרון לבעיה אבל לא הצלחתי להבין למה המסך לא מזהה את הכבל.הכרטיס מסך שלי

SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ויש לי שתי יציאות של dvi יציאה אחת ל-hdmi ויציאה אחת של displayport 1.2 רגיל ולא מיני

כמובן שהכבל שקניתי מתאים. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה הבעיה..?

קישור לכרטיס מסך- http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=1654

פורסם

אין כבל displayport 1.2. כל כבל displayport תומך בתקני displayport 1.2/1.1/1.0. אני גם חיפשתי כבל טוב בארץ אבל לצערי כל החנויות (שבדקתי) מוכרות חיקוי סיני זול שלא עומד בתקן וגורם לכל מיני בעיות. לכן עדיף לקנות מחו"ל. תעשה חיפוש לפי כבלים:

http://www.displayport.org/products-database/?products_category%5b%5d=cables-connectors&products_manufacturer=

פורסם

קיבלתי אתמול מסך Dell U2414H וגם לי DisplayPort עשה בעיות ולא יכולתי להתחבר דרכו

בסוף מצאתי משהו באחד הפורומים שעזר לי. תנסה את זה:

1. חבר את המסך בכל חיבור שאתה יכול, רק לא עם DisplayPort (תוציא את הכבל שלו בכלל מכניסת מחשב)

2. על המסך עצמו(הכפתורים בצד של המסך) כנס להגדרות ותעשה שיחזור הגדרות יצרן (Factory Reset - reset all settings או משהו כזה)

.3 עכשיו כבה את המחשב, תוציא את הכבל שהיה מחובר(DVI,HDMI... מה שהיה לך)

.4 חבר את הכבל DisplayPort ותדליק את המחשב

פורסם

זה לא יעזור, הכבל הכבל שקניתי לא טוב הוא מעביר מתח דרך הפין ה-20 והדרך היחידה שלא תהיה בעיה זה להוציא את אותו אבל מסתכנים בפגיעה בחיבורים במסך/כרטיס. קניתי כבר מחול אחד טוב אני מחכה שיגיע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, ABL אני אשמח לקישור למוצר שהזמנתה. אם יש קישור של כבל איכותי כמו שאמרתה מהאתר ebay זה היה מעולה.

a1x את הכבל קניתי ב40 ש"ח והוא נראה פשוט(מיוצר בסין) נקנה בksp אני יבדוק את הכבל עוד פעם ואני יעשה בדיוק כמו שאמרתה ונקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

הכבל נראה אותו דבר כמו שיש אצלי, ראיתי שהזמנתה מהונג קונג. איך אתה יודע שהכבל איכותי יותר מהכבל שיש אצלי?

בכל מקרה אני מקווה בשבילך שהכבל טוב ולא זבל כמו שאני קניתי..

פורסם

זה בצבע שחור אבל זה לא אותו דבר. זה דגם של חברת molex שרשום באתר הרשמי של דיספלייפורט.

פורסם
  • מחבר

אז ביצעתי את מה שa1x אמר ועשיתי Factory Reset - reset all settings, כיביתי את המחשב וחיברתי את הכבל DisplayPort למחשב וליציאה של המסך, עדיין לא עובד.

משום מה שאני מחבר את הכבל DisplayPort הנורה של המחשב(איפה שמדליקים את המחשב) נדלקת אבל המחשב עדיין כבוי, מאוד מוזר- זה אומר שהמחשב מקבל מתח מהכבל אבל המסך לא מכיר בכבל ולא מזהה אותו. שאני מחבר כבל dvi למשל הנורה של המחשב לא נדלקת. מאוד מוזר.

בכל מקרה אני מודה לכם על העזרה, כנראה אין לי ברירה ואני יקנה כבל איכותי כמו שאמרתה abl ואז אולי זה יעבוד.

abl תעדכן אותי עם הכבל יעבוד לך ברגע שתקבל אותו..תודה ולילה טוב.

פורסם

הכבל הגיע אלי עכשיו והוא תקין. בדקתי את המעטפת של התקע משני הצדדים והיא אכן מוליכה והפין ה20 לא מוליך (בניגוד לכבל שנקנה מ-KSP). זה הכבל הכי זול שמצאתי שבאמת עומד בתקן.

פורסם
  • מחבר

טוב לשמוע שהכבל שקנית עובד, כנראה שגם אני יזמין את הכבל... כמה עלה לך הכבל כולל משלוח וכמה זמן חיכית עד שהוא הגיע?

פורסם

עלה כמו שרשום בלינק לא זוכר..

לקח משהו כמו חודש...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון בקשר לכבל- קניתי מ- ebay את הכבל ש-abl המליץ עליו של חברת molex קיבלתי את הכבל אתמול.. משום מה עדיים המסך לא נדלק שאני מחבר את הכבל מהכרטיס מסך למסך עצמו. אני כבר אובד עצות ואין לי מושג איפה בדיוק הבעיה, לפי מה שאמר abl הכבל שהגיע אליו עובד אצלו והכבל שאני קניתי שהוא אותו הכבל אצלי לא עובד, כמובן שהחלפתי במסך לאפשרות של dp ועדיין המסך שחור ורושם שהוא נכנס למצב בטוח משהו כזה...אשמח לעזרה בנושא.

תודה ויום טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים