עבור לתוכן

התייעצות לגבי רכישת R9 280X יד שניה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, הוא גר בעיר קרובה אבל זה עדיין יהיה 150 ש"ח לפחות לנסיעות במונית (הלוך-חזור) - 15% קפיצה במחיר, לא קצת. עוד 150 ש"ח ואני כבר יכול לקנות R290 עם אחריות ממישהו אחר כאן.

עדכון: המחיר יהיה 120 ש"ח למונית. בדקתי עכשיו לידע כללי.

בנוסף לזה אני לא בטוח שאני יכול, גם ברמת האגו, לחזור אחורה אחרי מה שכתבתי לו שהייתי קצת כעוס (בצדק לדעתי):

"אני לא נייד.. לא סתם ביקשתי שאתה תגיע מהתחלה. אם הייתי יכול הייתי בא.חבל שאתה קובע דברים בלי לוודא שאתה יכול לעמוד במילה שלך ותודה שבזבזת לי את הזמן"

בקיצור, נראה לי שמהעסקה הזו כבר לא יצא דבר.

כנראה שאני אצטרך לחשוב על סכומים יותר בכיוון של 1200-1300 לכרטיס גרפי.

אגב, ספק הכוח שלי Thermaltake Smart 530W יחזיק את הכרטיסים האלה (R290/R280)?

• תגובות 30
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מבין למה ציפית שבן אדם יגיע לך למסור לך את הכרטיס?

נהוג שהקונה נוסע למוכר

ולמה מונית?! אין אוטובוסים בימינו?

פורסם
  • מחבר
לא מבין למה ציפית שבן אדם יגיע לך למסור לך את הכרטיס?

נהוג שהקונה נוסע למוכר

ולמה מונית?! אין אוטובוסים בימינו?

-המוכר עם הרכיב הקטן - כרטיס גרפי במקרה הזה

- הקונה עם מחשב שלם שצריך לבדוק שהרכיב עובד אצלו בתוך המארז

לא רואה איך המצב הזה מכתיב אוטומטית שהקונה טורח והמוכר לא. וגם אף פעם לא שמעתי על ה"נהוג" הזה שלך.

מכרתי דברים וקניתי דברים ולעיתים נסעתי ולעיתים נסעו אלי. כל מקרה לגופו - ובמקרה הזה נקבע מראש ונאמר מראש שהמוכר יגיע לקונה.

בכל מקרה, אני לא פה להתווכח - זה ת'רד שנפתח למטרת התייעצות כפי שכתוב בכותרת, אם אתה יכול לייעץ בבקשה, אם לא אין סיבה שתכנס ותתחיל לבוא בטענות אלי.

פורסם

הבנאדם בא אליך בטוב, ממש לא בטענות!

בכל אופן, לא נורא...בהזדמנות אחרת.

אני מאמין שלפחות קבלת מידע לערך כרטיס מהרמה הזאת, במידה ותרצה לרכוש יד שניה.

בהצלחה בפעם הבאה :-)

פורסם

יש לך עכשיו בלוח את ה sapphire R9 280x vapor-x ב1000 שקל אחריות ב TMS, בהצלחה :t2819:

פורסם

יש לך עכשיו בלוח את ה

sapphire R9 280x vapor-x ב1000 שקל אחריות ב TMS, בהצלחה

חשבתי שאני ימליץ ראשון,.. עברתי מהלוח ישר לדיון הזה! חודשיים שימוש ואחריות שלtms שוקל לקנות ולמכור.

פורסם
  • מחבר
יש לך עכשיו בלוח את ה sapphire R9 280x vapor-x ב1000 שקל אחריות ב TMS, בהצלחה :t2819:

פניתי אל הבנאדם, תודה!

פורסם

"אני לא נייד.. לא סתם ביקשתי שאתה תגיע מהתחלה. אם הייתי יכול הייתי בא.חבל שאתה קובע דברים בלי לוודא שאתה יכול לעמוד במילה שלך ותודה שבזבזת לי את הזמן"

אני גם במקומו הייתי מוותר על המכירה.

אין לי כוח ללקוחות נודניקים שצריכים לבדוק כל דבר, אפילו כשלכרטיס יש אחריות והסיכון מינימלי.

הייתי מחפש מכירה קלה יותר אצל מישהו פחות קפדן שמוכן שאני אשלח לו בדואר, או שלפחות יטרח בעצמו ויבוא אלי.

ובאותה מידה שאתה יכול לבדוק את הכרטיס במחשב שלך, אתה יכול לבדוק גם במחשב שלו. אז מה התירוץ שלך?

בזה שהיה מוכן לבוא אליך עשה לך טובה גדולה ואתה צריך להכיר בזה.

אם בנאדם עושה לי שירות כזה במיוחד, אני בדרך כלל מוסיף לו כסף כפיצוי וכאות לרצון טוב.

אני לא בקיא במחיר של הכרטיס בשוק אבל אם זה באמת "מציאה" כמו שחלק פה טענו, הוא גם לא צריך אותך.

מציאות אמיתיות נמכרים כמו לחמניות חמות תוך 48 שעות.

הדבר היחיד שלא בסדר שעשה זה שחזר במילה שלו, שזה לא יפה, אבל בטח לחצת עליו ולא רצה להפסיד את המכירה.

אנשים צריכים לדבוק במה שמוסכם. גמגום וחוסר החלטיות זה אחד הדברים המעצבנים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע מה הסיבה שיש המון אנשים שמוכרים את הכרטיסים האלו בלוחות יד שניה?

אני רואה מלא 280 למכירה וגם קצת 270 ו-290.

תקלות ידועות או משהו?

פורסם

הרבה קנו לכריה ומוכרים

פורסם

קנו כדי לכרות ביטקווין.

לפני כמה חודשים היה מחסור בשוק, עכשיו באמת יש הצפה.

חוץ מזה שהוא פופולרי בלי קשר.

פורסם
מישהו יודע מה הסיבה שיש המון אנשים שמוכרים את הכרטיסים האלו בלוחות יד שניה?

אני רואה מלא 280 למכירה וגם קצת 270 ו-290.

תקלות ידועות או משהו?

אכן. ב 290 רפרנס לפחות ידוע שהקירור לא מספק את הסחורה, הכרטיס הזה מגיע בקלילות לטמפ' של 95 בחורף!

הרבה אנשים לא עשו שיעורי בית לפני רכישת הכרטיס ועכשיו הם מנסים להיפטר ממנו בכל מחיר לפני ימי הקיץ החמים.

פורסם
אכן. ב 290 רפרנס לפחות ידוע שהקירור לא מספק את הסחורה, הכרטיס הזה מגיע בקלילות לטמפ' של 95 בחורף!

הרבה אנשים לא עשו שיעורי בית לפני רכישת הכרטיס ועכשיו הם מנסים להיפטר ממנו בכל מחיר לפני ימי הקיץ החמים.

ה-280 סובל מהבעיה?

פורסם

לא

פורסם

דבר ראשון שאתה קונה מKSP הם באים אלייך הביתה? לא!

דבר שני בKSP אי אפשר להחליף אחריות חלק מהעסקה אתה רושם את המספר של ת.ז ומופיע להם במחשב.

דבר שלישי עשיתי כמה השוואות באינטרנט וראיתי שסידרת הr7 דווקא חסכונית חשמל.

כנראה שרק ה290 סובל מיזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים